2777
2789
عنوان

کی عروس هلندی داره

281 بازدید | 20 پست

سلام دوستان لطفا رد نکنید واقعا به کمکتون نیاز دارم💔

عروس هلندی من پریروز دوبار گلاب به روتون بالا اورد بردمش دامپزشکی گفت چین دانش پر باکتریه و احتمالا بخاطر اینکه م د ف و ع خودشو میخوره اینطوری شده. چهارتا آمپول زد دیروزم چهارتا دیگه هم زد، ولی احساس میکنم دکتره داره دروغ میگه و الکی میخواد پول بگیره چون هم هزینه اش خیلی بالا شد هم اینکه روز اول گفت وزنش ۹۳ گرمه و روز دوم گفت ۳ گرم کم کرده ، من اومدم خونه خودم وزنش کردم دیدم نه همون ۹۲ و ۹۳ گرمه 

حس میکنم دکتر دروغ میگه 

یه جایی هم شنیدم که به پرنده نباید آمپول بزنی ولی این دکتر ۸ تا آمپول زده به بچم 

چیکار کنم؟ قطره ای چیزی می‌شناسید که خوب باشه بدم بهش؟😭💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالت خیلی تخصصیه ولی تاجایی که من میدونم امپول اشکالی نداره من خودم سر پرندم ۲ میلیون خرج کردم اخرشم نفهمیدیم چشه کلا هزینه دامپزشک بالاست  

۱ مهمترین چیز اینه که وزنش پایین نیاد اگه بیاد یعنی مشکلش جدیه

۲ ممکنه مسموم شده باشه با خوردن فلز و ... خودت دیدی مدفوع خواری کرده باشه ؟ از کجا گفت باکتری داره ازمایش گرفت ؟

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

اسی تبریز هستی ؟ کدوم دکتر بردی ؟

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

سوالت خیلی تخصصیه ولی تاجایی که من میدونم امپول اشکالی نداره من خودم سر پرندم ۲ میلیون خرج کردم اخرش ...

بله از چین دانش نمونه گرفت 

مدفوع خواری هم از اولش که خریدم داشت من تا جایی که میتونستم جلوشو گرفتم 

ولی من شنیدم آمپول زیادش خوب نیست براشون چون خیلی کوچیکن و مواد آمپول به بدنشون نمیساره

ببین یهو صبح بلند شدمدیدم برعکس افتاده پاهاش روبه بالا مردهیعنی فقط گریه🥺🥺نمیدونم واقعا هنوزم از ز ...

الهی عزیزم خیلی سخته تروخدا دعا کن به بچه ی من چیزی نشه خیلی وابستشم😭💔