2777
2789
مطمئنا یه چیز بهتر در انتظارته

همیشع بهترش رو داده 

ولی نه سر زمانی که دل من آروم شه 

سر زمان مناسبش داده به قول معروف ،زمانی که دل من رو خنک نمی کنه، بعد که تو آتیش سوختم و خاکستر شدم

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشع بهترش رو داده ولی نه سر زمانی که دل من آروم شه سر زمان مناسبش داده به قول معروف ،زمانی که دل م ...

ناامید نشو گلم، حتما حکمتی داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برات صلوات فرستادم گلم تو امضات بود 

حکمت خدا 

کاش حکمت خدا یه جور جواب می داد قلبم آروم شه 

نه اینکه فقط دهنم بسته شه

جدیدنا از زندگی که دارم و داشتم راضی نیستم 

تو ۲۹ سالگی ازدواج کردم   تو مجردی می تونستم این همه سال مجردی   حداقل یه کار و درآمد کوچیک جور کنم واسه خودم   امکاناتشم داشت پشتیبانیم   مشکلم بی عرضگی و نداشتن شرایطم بود    بزور خانواده ازدواج کردم   می دونم همه گرونی می کشنن  ولی شوهرم وضعش خوب نیست   زود هم باردار شدم   دوست داشتم حداقل یه کار بعد ازدواج جور کنم  زندگی رو بسازیم    از همون بیست سالگی نتونستم یه کار خوب جور کنم 🙂   ناشکر نیستم   چون اطرافیانم موفق بودن  حداقلش گواهی نامه رو دارن  ولی من عرضه هیچ کاری رو نداشتم ❤️‍🩹

برات صلوات فرستادم گلم تو امضات بود حکمت خدا کاش حکمت خدا یه جور جواب می داد قلبم آروم شه نه اینکه ف ...

ممنون گلم

براتون آیت الکرسی خوندم انشالله خدا به دلتون آرامش بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

جدیدنا از زندگی که دارم و داشتم راضی نیستم تو ۲۹ سالگی ازدواج کردم تو مجردی می تونستم این همه سال ...

عزیزم من دیروز ۲۴ سالم شد گواهی نامه و لیسانس هم دارم وضع مالی شوهرم ای بد نیست سر کار نمی خوام برم اما دوست دارم تو خونه درآمد داشته باشم از طریق فروش لوازم آرایشی اما دریا جان واقعا لازم نیست غصه کار نداشتن رو بخوری چون وظیفه تو نیست تو خونه کار کنیم بیشتر مناسب ما هست ،اینقدر دنبال کار گشتم آخرش فهمیدم برای کار فقط باید مثل خودشون باشی و یا اگر قبولی نکنی ۸ ساعت در روز می ری کار می کنی آخرشم یه مقدار پولی میندازن کف دستت که ارزش زحماتت رو نداشته باشه ،بخدا رفتم که می گم .

تو زود حامله شدی خدا رو شکر کن ،من که ۲ سال آزگار از این مطب به اون مطب آخرشم هیچی به هیچی همه اشم تکه و کنایه است که بهم می زنن ،منم به زور ازدواج کردم ولی می خوام زندگیم رو نگه دارم اما خانواده ام همه اش من رو به شوهرم دلسرد می کنن 

دلم می خواد های و های پیش خدا گله کنم از بنده هاش از سرنوشتم اما دهنم رو بستم به خاطر حکمتش ،حکمتی که می دونم توش خیریتی هست اما دل خنک شدن نیست

عزیزم من دیروز ۲۴ سالم شد گواهی نامه و لیسانس هم دارم وضع مالی شوهرم ای بد نیست سر کار نمی خوام برم ...

ایشالله بچه دار میشی    منم اکثرا می گن خدا رو شکر کن بچه اووردی    ولی سبک زندگیم   انتخاب خودم نبود   بیشتر از این ناراحتم چرا این همه مدت  مجردی کوچیکترین کار به خودم نکردم    حتی چیز کوچیک      شما چون بچه دار نمیشید خانواده شوهرت مشکل دارن باهات ؟   

ایشالله بچه دار میشی منم اکثرا می گن خدا رو شکر کن بچه اووردی ولی سبک زندگیم انتخاب خودم نبو ...

هنوزم دیر نیست ، برو یک هنری یاد بگیر 

اگر پول نداری بتونی کلاسی شرکت کنی اشکال نداره می تونی از آموزش های رایگان روبیکا استفاده کنی ، 

بخدا سن تو هنوزم دیر نیست 

خانواده شوهرم که اصلا ول معطلند نه کمکی به پسرشون می کنن نخ کاری بهش دارن 

مشکلم با خانواده خودمه خواهرا و برادرم پدر و مادر خودم   

چون خیلی جلوشون  از شوهرم در غیابش دفاع می کنم ،چون می خوام زندگی کنم  با اینکه اصلا انتخاب خودم نبود به زور شوهرم دادن