2821
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 27 پست
پس ببین هنوز به زندگی امیدوار هستی وگرنه میگفتی یدرک که تعلیق شم. افکار خودکشی بسیار خطرناکه و خدای ...

نه منظورم اینه دیگه امیدی نیست امشب میکشم خودم 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب دلیلت چیه؟

من تو همچی شکست خوردم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود:https://tv4.ir/content/293366

چرا ابی نمیشه برا من☹️

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود:https://tv4.ir/content/293366

نه از همه بدم میاد خودم رو می کشم

۲۰ سالته؟؟تازه اول راهی

نه میکشم.    خودم رو 

برا ما هم نمیشه،لینکو کپی کن بعد اون بالا بجای آدرس سایت وارد کن برو توش

باشه مرسی عزیزم❤️

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

نه منظورم اینه دیگه امیدی نیست امشب میکشم خودم

خوب بعدش چی؟ بجز والدینت همه چند روزی میگن ای حیوونی چه جوون خوبی بود و تمام. ولی تو دهها سال عمر بعدیتو که می‌تونستی آدم موفق و اثر گذاری بشی ضایع کردی. 

اگه واقعا ۲۰ سالته که خیلی زمان برای جبران شکست داری

نه تموم شد حالم از همه بهم میخوره چند تا قرص بخورم میمیرم