2777
2789
عنوان

کسى hpv داشته?

| مشاهده متن کامل بحث + 5086 بازدید | 30 پست
نوع ٢٦ خطرناك نيستش.زخم دهانه رحم رو ميخاى فريز كنى؟ حالا ميگن كه احتمال باردارى رو مياره پايين ولى ...

اره فکر کنم زخم رو با وىروس روى اون رو مىخواد فرىز کنه من 38 سالمه وقتى ندارم واسه باردارى چىکار کنم کجا برم تهرانم دکتر طاهرى دکتر خوبىه موندم چىکار کنم وىروس توى دهانه رحمم هست ولى زگىل نشده دارم خل مىشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فکر کنم زخم رو با وىروس روى اون رو مىخواد فرىز کنه من 38 سالمه وقتى ندارم واسه باردارى چىکار کنم ...

عزيزم اصن اين فريز كردنه ربطى به زگيل شما نداره.اون يه ويروسه. كه ميگى زگيل نزدى اگه زده بودى داستان فرق ميكرد.

چنتا دكتر ديگه برو اگه گفتن فريز اجبارى انجام بده هيچى نميشه نترس

من خىلى ناراحتم واسه شما از نوع چند بود من 26  هستم جنىن اذىت نمىشه وىروس رو نمىگىره?

عزييييزمممممم شما اخر زگيلو ميخاد فريز كنه يا زخم دهانه رحم رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره فکر کنم زخم رو با وىروس روى اون رو مىخواد فرىز کنه من 38 سالمه وقتى ندارم واسه باردارى چىکار کنم ...

ويروس رو و زير نداره كه.ويروسو نميشه سوزوند.اين ويروس تا اخر عمر با شما هست.

فقط اگه زگيل بزنى ميشه ظاهرا زگيلا رو فريز كرد اما ويروس هم چنان باقى خواهد ماند

خاک بر سرم ًچقدر بدبخت شدم

اول اینگه شماچندساله ازدواج کردی؟؟

دوم اینکه کددم ازمایشگاه تستhpv رودادی البته اگرتهرانی؟؟

بعدش زگیل تناسلی نوع 26جزپرخطرانیس اگرالبته ازمایشگاه رزست گفته باشه ولی معمولاجزواون دستس که بایدزگیل بزنه 

دکتدتگفت کلپوسکوپی چون تواوی اون کامل مشخص میشه اگرزگبل ریزباشه اونجامیبینه اونوحنماانجام بده بنفعته مخصوصاکه زخم داری 

اینم که شوهرت علامت نداره زیاددلیل نمیشه خیلیاعلامت ندارن 

ولی اگه hpv26داری نگرانی نداره این جزءاون 14موردپرخطرنبس

ولی خوب بهتره پیگیزی کنه

بنظرم شماقبل اینکه بری پیش این دکتدای زنان که خیلیاشون اطلاع کافی ندارن درباره این مشکل حتمابری پیش فلوشیپ سرطانهای زنان اونابهترکمکت میکنن اگرم بخوای کلپوبشی بهتده هموناکه باتجدبن برات انجام بدن مثل دکتربهتاش دکترفرزانه دکترتهرانیان مدرس گیلانی قاءم مقامی 

بهت درخواست دوستی دادم قبول کن راهنمایی خواستی بهت میکنم 

شمااول ازوضعیت دهانه رحمت باخبرشوبعدبرابارداری اقدام کنی بهتره 

اگراونجازگبل باشه یازخم ناشی اززگیل باشه که تغییرات غیرطبیعی سلولی دیده بشه دکترابرات برش میدارن ولی چون میخای بارداربشی حتماخواسشون بهت هست 

به بچخ هم ناراحت نباش کاری نداره فقط سزارین میشی 

ویروسhpvیاهمون زگبل به جنین منتقل نمیشه

مگراینکه شماتوواژنت زگیل داشته بلشی بچتوطبیعی بدنیابیاری اونموفع ممکنه بچه هم بگیره ولی توسرارین نه خیالت جمع 

وخدایی که بشدت کافیست
اول اینگه شماچندساله ازدواج کردی؟؟ دوم اینکه کددم ازمایشگاه تستhpv رودادی البته اگرتهرانی؟؟ بعدش ز ...

ممنونم از،پىامتون من تهران ازماىشگاه پارسه صادقىه نمونه رو بردم 

سلام دوستان شبتون بخیر. امان از بی اطلاعی.. کاش اینهمه تحت نظر پزشکیم بهمون حداقل دکترامون بگن بیا واکسن بزن... یکم به خودشون باید دکترای زنان زحمت بدن برای حداقل زنای زیر ۲۶سال پیشنهاد بدن که این ویروس پخش نشه...

من چندساله تحت نظردکتر نوشین نظری هستم. ازشون خیلی راضیم. ۶ماه پیش پاپ اسمیرم مشکوک بود (سلول های دهانه رحمم تغییرشکل داده بودن) دکتر یسری دارو داد بعد یه نمونه عمقی تر از پاپ اسمیرداد بردم آزمایشگاه آرمین اینهفته که جوابمو گرفتم ۴تاویروسHPVتو بدنم فعال شده از صبح خودمو شوهرم کلی بهم ریختیم. متاسفانه بیشترنگرانی و ناراحتی ماها موقع مواجه با بیماریا نداشتن اطلاعات درست درمورد علل پیدایش و روش خوب شدن و عواقبش هست.دکتر گفت تو اینترنت خیلی سرچ نکن که بهم بریزه فکرت .از هرجایی ممکنه گرفته باشی مثل رابطه و استخرو اپیلاسیون و دستگاه لیزر و حوله آلوده و.... . بهترین راه پیشگیری انجام واکسیناسیونه . من ۳۱ سالمه ده سال پیش که یه دکتری واکسن معرفی کرد هر دفعش ۱میلیون تومان بود که با بودجه دانشجویی من جور درنمیومد ولی اگر اهمیتش رو میدونستم از خانوادم کمک میگرفتم.

چندتا سوال دارم خواهش میکنم اگر کسی تجربه مشابه داره کمکم کنه تا از فشارروحیم کم بشه . لطفا اگر دقیق نمیدونید با اطلاعات اشتباه بیشتر همدیگه رو بهم نریزیم:

۱. دکتر گفت شوهرت مهم نیست اگر  بگیره برطرف میشه ولی تو اینترنت نوشته مردا هم میگیرن . واقعا برای همسرم اینکه داره یا اینکه یوقت از  من بگیره اقدامی نباید انجام بدم؟

۲. برام یه تیکه برداری نوشته که برم بیمارستان امام خمینی . گفت هم هزینش کمتره هم آزمایشگاهش تخصصیه .میخوام بدونم اگه خوب نیست برم یه جای خصوصی؟

۳. انتقال ویروس از من به بقیه چجوریه؟ با خواهر رو مادرم میرم استخر یعنی دیگه نباید برم استخر ؟ بقیه از من میگیرن؟ بچه کوچیک داره ممکنه از من بگیره؟ با استخر رفتن یا حموم بردنش؟ 

از صبح که فهمیدم حتی دوست ندارم باشوهرم تو یه لیوان آب بخورم یا ببوسمش . پاهامو سفت بستم که بقیه نگیرن. 

ف. یه جا خوندم کسی که HPVداره احتمال ابتلاش به ایدزو هپاتیت زیاده . درسته؟ اونارو هم باید آزمایش داد؟

خدای هیچکس رو به مریضی های غیراز سرماخوردگی و سردردهاز خفیف مبتلا نکن.آمین

دوستان چون این تاپیک قدیمی شده بود من یه تاپیک جدید باز کردم . ممنون میشم اونجا جواب بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1800128/hpv-بیماری-خاموش-رو-جدی-بگیریم-لطفا-نظرات-مفیدمون-رو-برای-کمک-به-همدیگه-به-اشترا?postId=59897266

من خىلى ناراحتم واسه شما از نوع چند بود من 26  هستم جنىن اذىت نمىشه وىروس رو نمىگىره?

وای چقدر بد  خانوما  به نظرم هر چه زودتر باید به یه متخصص زنان خوب  برای درمان مراجعه کنید . من یکی از اقوامم این  مشکلو داشت یادمه اسم پزشکش  دکتر فاطمه سمامی  بود 09901414248 این شمارشونه  براتون میزارم ایشالاکه  برطرف شه