2777
2789
عنوان

کسى hpv داشته?

5078 بازدید | 30 پست

سلام دوستان متاسفانه توى معاىنه ىهو متوجه اىن مشکل شدم من ماه قبل جنىنم سقط شد دکترم گفت باىد فرىز کنم حتما دو ماه بعد اقدام کنم انگار فرىز خودش،مانع باردارى مىشه و با باردارى وىروس به جنىن انتقال داده مىشه دارم دىوانه مىشم تو رو خدااا ااگر کسى داشته به من بگىد چىکار کردىد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپيك ميزنى ميرى خودت؟ 😂

واسه من از نوع 26 هست توى پاپ اسمىرم زگىل دىده نشده فقط وىروسش هست شنبه دکتر دوباره از من داره نمونه مىگىره بگو گلم گوش مىکنم

من دو تا دکتر بهم گفتن فریز کن یکی گفت بسوزون گوش ندادم رفتم پیش یه ماما گفت با دارو خوب میشی بیخود نکن اینکارو دارو خوردم پماد زدم چند دوره پشت هم خوب شدم 

این دکترا بهشون میگی سلام میگن بخواب فریزت کنم 

من دو تا دکتر بهم گفتن فریز کن یکی گفت بسوزون گوش ندادم رفتم پیش یه ماما گفت با دارو خوب میشی بیخود ...

واسه من زگىل نىست شما چن مدت بعد خوب شدى کى حامله شدى کامل خوب شدى جنىن بهش سراىت نمىکنه

واسه من از نوع 26 هست توى پاپ اسمىرم زگىل دىده نشده فقط وىروسش هست شنبه دکتر دوباره از من داره نمونه ...

نوع ٢٦ خطرناك نيستش.زخم دهانه رحم رو ميخاى فريز كنى؟ حالا ميگن كه احتمال باردارى رو مياره پايين ولى من خيلى از دوستام فريز كردن و ديدم كسى رو كه با فريز بازم بچه دار شده.

كلا ولى ميگن راحت فريز نكنين.برو دكتر ديگه اى نظر بگير بعد اگه اونم گفت فريز فريز كن.

كلا فريز ربطى به ويروس شما نداره اگر ميگين زگيلى نزدين

من دو تا دکتر بهم گفتن فریز کن یکی گفت بسوزون گوش ندادم رفتم پیش یه ماما گفت با دارو خوب میشی بیخود ...

من کجا برم دکترم طاهرى هست گفت شنبه بىا دوباره نمونه بگىرم تا ببىنم سنگفرشى ىا جوره دىگست چون توى پاپ اسمىر زگىل نشون نداده ولى جز 26 هست خىلى داغونم نمىدونم چه کار کنم کجا برم 

واسه من زگىل نىست شما چن مدت بعد خوب شدى کى حامله شدى کامل خوب شدى جنىن بهش سراىت نمىکنه

اگر زگيلتو واژنت نزده باشه جنين نميگيره.ولى در كل ميگن چون ممكنه زگيلا به چشم ديده نشن سزارين كنين امنيتش بيشتره ديگه

من زگیل نداشتم عفونتی بود که از مجردی داشتم و خوب نمیشد 

سال ۹۰ این اتفاق افتاد که اون ماما دارو داد خوب شدم ۹۴ بچه اولم اومد الان دومیو باردارم 

من کجا برم دکترم طاهرى هست گفت شنبه بىا دوباره نمونه بگىرم تا ببىنم سنگفرشى ىا جوره دىگست چون توى پا ...

حتما پیش چند تا دکتر برو نظرشون رو ببین چیه دکترا نظرات مختلف دارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز