طوووفان مدیر استارتر عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 3943 عنوان به نظرتون 46 بازدید | 4 پست یه خواهر به زندگی خواهر دیگه حسادت میکنه ؟تازگیا فهمیدم خواهرم و شوهرش فقط قصد تخریب شوهرمو دارن جوری جلوه میدن که شوهر خودش آدم خوبس شوهر من آدم بده خودشونو تو چشم میکنن از این رفتارشون واقعا متنفر شدم اخه من که کاری باهاشون ندارم 1403/10/24 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9979 بله خیلی حتی تا پای از هم پاشیدن زندگی خواهر شون جلو میرن ولی بعدن خدا چنان زندگی برای کسی که زندگی ایش از هم پاشیده درست میکنه که خود خواهر از شوک سکته میکنه اکانت ۳ نفره مون💞🤪
طوووفان مدیر استارتر عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 3943 بله خیلی حتی تا پای از هم پاشیدن زندگی خواهر شون جلو میرن ولی بعدن خدا چنان زندگی برای کسی که زندگی ... نمیدونم واقعا چطور رفتار کنم باهاشون از این ورم جوری نشون میدن که اینجوری نیستن از این موضوع واقعا عصبیم
shankayyn98 عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9979 نمیدونم واقعا چطور رفتار کنم باهاشون از این ورم جوری نشون میدن که اینجوری نیستن از این موضوع واقعا ع ... هر چی گفتن توجه نکن و اصلن تو زندگیت تاثیر نداره دوم دیدی دخالت میکنن بگو به خودمون ربط داره دخالت نکنید اکانت ۳ نفره مون💞🤪
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1996 نمیدونم واقعا چطور رفتار کنم باهاشون از این ورم جوری نشون میدن که اینجوری نیستن از این موضوع واقعا ع ... عزیزم پونه آویشن از کجا میچینی؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان