2777
2789
عنوان

دانشجو های پزشکی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3710 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ترمیم معدل انجام دادین سال آخر؟ و تراز کنکور و نهایی هاتون رو اگه میشه بگین

خواهش میکنم

آره برای سه تا درس دینی و زبان و زیست ترمیم کردم 

تراز کنکورم ۸۸۳۲

تراز سوابقم ۹۴۸۷ 

بودو منطقه سه بودم

ممنون و اگر برگردین سال کنکور چه اشتباهاتی رو تکرار نمیکنین

تست بیشتر کار میکنم و روی درس زمین شناسی هم تمرکز میکنم و صفر نمیزنم

فیلم و رمان رو هم میدارم کنار فیلم همیشه هست😂

سلام استارتر

وقتت بخیر

سوال دارم درباره نحوه ثبت نام دانشگاه که ممنون میشم اگه پاسخ بدین

ثبت نام دانشگاه چجوریه ؟ اینترنتی میشه ثبت نام کرد یا حضوری باید بریم ؟ تو خود دانشگاه هم باید فرم پر کنیم واسه ثبت نام ؟

من فارغ‌التحصیل آخرین سال نظام قدیمم و متاسفانه طی اون سالها خیلی تنبلی کردم چه دوران دبیرستان و چه بعدش که چندسال اصلا واسه کنکور نخوندم اما پارسال خوندم و امسال کنکور دادم و به احتمال زیاد رشته ای که میخوام رو قبول میشم

نمرات که واسه دیپلم فارغ‌التحصیلی گرفتم اکثرا تو رنج ۱۶_۱۵__۱۳_۱۴ بودن و خب طبیعتا نمرات خیلی پایینی هستن امسال بخاطر شرط معدل ترمیم شرکت کردم و بجز ۳ درس بقیه ۲۰ شدن ولی خب متاسفانه نمیشه دیگه هیچجوره نمرات دیپلم و .... رو تغییر داد منم نمیخوام از نمرات دیپلمم کسی باخبر بشه واسه همین پرسیدم اگه اینترنی باشه ثبت نام که مشکلی نیست ولی خب اگه حضوری باشه ... 😐☹️☹️

و ی سوال دیگه ثبت نام خوابگاه چجوریه ؟ همون موقع که برای ثبت‌نام دانشگاه میری ثبت نام خوابگاه هم انجام میشه؟  یا ثبت نام خوابگاه چندوقت بعدش انجام میشه ؟ ثبت نام خوابگاه چجوریه ؟ باید حضوری باشه یا اینترنتی هم میشه ؟

کلا هرچی درباره این سوال‌ها میدونی خیلی ممنون میشم اگه جواب بدی 🌺🌺🌺🌺

سلام استارتروقتت بخیرسوال دارم درباره نحوه ثبت نام دانشگاه که ممنون میشم اگه پاسخ بدینثبت نام دانشگا ...

سلام عزیزم خوبی؟

ببین روند ثبتنام بستگی به دانشگاه داره ولی اکثر دانشگاه ها دو مرحله ثبتنام دارن یک مرحله مجازی باید وارد سایت بشید و مدارک و اطلاعات رو وارد کنید یک مرحله هم حضوری همون مدارک رو ببرید

بله خود دانشگاه هم چند تا فرم بهتون میده که باید پر کنید و تحویل بدین

بابت نمرات اصلا اهمیت نداره که بابا

اکثر بچه های ما این مسئله رو داشتن

من خودم چند تا نمره ی پایین داشتم مثلا دینی چهارده بود🤦‍♀️😂

اونجا کی به این چیزا نگاه میکنه عزیزم بیخیال باش

شما حداقل جسارتشو داشتی که ترمیم کنی و دوباره کنکور بدی به بقیه اش فکر نکن

برای خوابگاه هم باز بستگی به دانشگاه داره

ما چون زاهدان متقاضی خوابگاه زیاد داشت و خیلی از بچه ها بومی نبودن برای اینکه به مشکل نخوریم به صورت مجازی هم زمان با ثبتنام درخواست خوابگاه رو هم ثبت میکردیم بعد موقعی که برای ثبتنام حضوری رفتیم یه تعهدنامه ی محضری خوابگاه ها پر کردیم و تحویل دادیم و خوابگاه رو تحویل گرفتیم

کلا همه ی مراحل هم حضوری هم اینترنتی اجباریه 

بعدم اینکه عزیزم یه توصیه برات دارم اگه ایشالا خواستی اتاق بگیری خوابگاه حتما اول با هم اتاقی هات صحبت کن 

اتاق هایی که قانونی ندارن خیلی سخته بتونی دووم بیاری توشون و اینکه اگر میتونی هم با همکلاسیت هم اتاقی نشو ترم اول چون ممکنه بعدا متوجه بشی مورد مناسبی نیس اما هم اتاقیت باشه و اذیت بشی

سلام عزیزم خوبی؟ببین روند ثبتنام بستگی به دانشگاه داره ولی اکثر دانشگاه ها دو مرحله ثبتنام دارن یک م ...

سلام

خیلی خوب شد اینجوری

خیلی ممنون و متشکرم که جواب دادی عزیزم  

ان شاءالله همیشه موفق باشی ❤️🌹

سلام عزیزم خوبی؟ببین روند ثبتنام بستگی به دانشگاه داره ولی اکثر دانشگاه ها دو مرحله ثبتنام دارن یک م ...

ببخشید چندتا سوال دیگه هم واسم پیش اومد

شما که پزشکی قبول شدی در طول روز چند ساعت میخونی وقتی از دانشگاه برمیگردی ؟ کلا به نظرت واسه اینکه نمرات درسی اخر ترم بالای 1۸_۱۷ بشن چندساعت باید خوند ؟

تو خوابگاه هم میشه درس خوند یا نه زیاد ؟

روزای هفته معمولا تا ساعت چند کلاس دارین ؟ و پنجشنبه جمعه ها هم کلا تعطیلین یا اون موقع هم کلاس دارین ؟

ببخشید چندتا سوال دیگه هم واسم پیش اومدشما که پزشکی قبول شدی در طول روز چند ساعت میخونی وقتی از دانش ...

بببین راستش من که این ترم اول خوب نخوندم 😅😅

ولی به طور کلی اگه هر روز در طول ترم سه تا چهار ساعت بخونی و نزدیک امتحانات هم دو دور وقت دوره داشته باشی عالیه و نمرات خوبی هم میگیری ایشالا

خوابگاه هم سالن مطالعه داره و میشه درس خوند 

به خصوص اکه اتاق آرومی داشته باشین تو اتاق هم میشه درس خوند

روزای اول کلاسا کم بود ولی از به ماه بعد تز شروع ترم تا ساعت پنج معمولا کلاسه

پنجشنبه ها اگر جبرانی نداشته باشیم کامل تعطیله جمعه هم کلا تعطیل