2777
2789
عنوان

دانشجو های پزشکی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 90 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی رفتی دانشگاه امروز؟

روز اولش چطور یود؟

به نظرت روز اول چیکار کنیم که آماده باشیم برای دانشگاه رفتن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سلام خوبی رفتی دانشگاه امروز؟روز اولش چطور یود؟به نظرت روز اول چیکار کنیم که آماده باشیم برای دانشگا ...

سلام مرسی شما خوبی؟

آره رفتم 

روز اول هیجان زده بودم بد نبود ولی روز دوم رفتم حمام کلی هم گریه کردم تو حمام😂 در کل خیلی خوب نیس

زبان خیلی کار کنید اینجا اساتید زبان کلا سر کلاس بریتیش حرف میزنن🤦‍♀️

ورزش هم بکن 

آمادگی بدنیت بالا نره اینجا مریض میشی

سلام مرسی شما خوبی؟آره رفتم روز اول هیجان زده بودم بد نبود ولی روز دوم رفتم حمام کلی هم گریه کردم تو ...

وای ورزش چراااااااا🥹🙃

هیجان زدم کردی از الان برای هفته بعد نمیتونم بخوابم 

استاداتون سرکلاس مگه جملاتو معنی نمیکنن براتون؟من دوستم آزاد ورودی ترم اولی بود تو همین شهر می‌گفت که اول انگلیسیش و میگن بعد فارسیشو🥲

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سلام مرسی شما خوبی؟آره رفتم روز اول هیجان زده بودم بد نبود ولی روز دوم رفتم حمام کلی هم گریه کردم تو ...

یکی هم هر روز کلاس دارین؟

کلاساتون روزانه چندساعتست؟

وای ورزش چراااااااا🥹🙃هیجان زدم کردی از الان برای هفته بعد نمیتونم بخوابم استاداتون سرکلاس مگه جملا ...

ورزش واسه اینکه خیلی تحرک داری و خیلی خسته میشی قدرت بدنیت کم باشه واقعا سخت میگذره از ساعت هفت صبح تا عصر

واسه ما چیزیو معنی نمیکرد کلا بریتیش غلیظ صحبت میکرد

من خودم زبانم نسبتا بد نیس با این حال خیلی حرفاشو نمیفهمیدم

ورزش واسه اینکه خیلی تحرک داری و خیلی خسته میشی قدرت بدنیت کم باشه واقعا سخت میگذره از ساعت هفت صبح ...

و منی که وقتی یه ربع رانندگی میکنم خسته میشم و باید دو ساعت بخوابم انقد که هیچ کاری نکردم تو زندگیم🤦

وای خدایا آزمون زبانتون کی هستش؟

یکی هم هر روز کلاس دارین؟کلاساتون روزانه چندساعتست؟

ما شنبه تا چهارشنبه کلاس داریم هفت و نیم صبح تا پنج و نیم عصر ظهرم یکساعت ناهار و نماز وقت داریم ولی فعلا بعضی کلاس های عملی تق و لقه و لغو میشه