ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مگر مستاجر هم کادو میخواد هرچند میدونیم نیاز داره و اتفاقا بیشتر بقیه نیاز داره اما ما واسه خونه دای ...
ما واسه هرخونه ای که عوض کنن، دفعه اول که میریم کادو میبریم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
به نظر من این رسم کادو عروسی و دیدن بچه خانه نوعروسی همش به فرهنگ هر قوم شهر و.. فرق میکنه یکی میره ...
دقیقا
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
ما واسه هرخونه ای که عوض کنن، دفعه اول که میریم کادو میبریم
خوب هر سال عوص میکنه هی هرسال کادو بدیم ؟زیاده
اتفاقا اونبم که دائمی داره ولی باز زیاد عوض میکنه فوقش باز ۲ بار اول
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
مادرشوهر و جاری من اومدن خونمون از شهر دیگه(ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم)۳روز موندن با بهترین پذیرایی ...
خب عزیزم شما اگه این انتظار رو داشتی نباید انقد تدارک میدیدی من جاریم اومد هیچی نیاورد مادرشوهرم فقط یکم ادویه و یه کیسه برنج آورد گفت باشه برا خونه نویی تون همین
من مادرهمسرم واسه عروسی یه سکه تمام دادچندروز بعدش اومد خونمون رو فرشی و چندتا پتو دیگه و کلی شیرینی ...
سکه تمام از نظرتون خوبه؟منم بهم دادن ولی از نظرم کم بود