yasssm مدیر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 2333 عنوان یه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 19 پست بنظرتون هرکسی چجور باید متوجه بشه که الان زمان درستی برای رفتن توی رابطه اس براش و یا زمان درستی برای ازدواجه و به اون درکه رسیده؟واقعا چجور باید متوجه شد ، آدما خیلی دوستدارن تنها نباشن ولی خب همینکه بخوای یه نفر همه چیزت باشه کافیه؟😕 1403/10/24 | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریبا818 عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 7779 من خیلی برنامه ریزی میکنم کتاب بخونم و حتی فایلای خودشناسی گوش بدم ولی متاسفانه تنبلی میکنم و هیچ کا ... بله باید هر روز روی 4 بعدت وقت بزاری ورزش هم خیلی مهمه و مطالعه ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43825 نه درستههه چون حتی از ۲۳ به بعد هم باز دیدگاهت بهتر میشه احتمالا بعد ۲۶ هم باز پخته تر میشه آدم خب هر چی سن بالاتر میره آدم عاقل تر میشه ولی کلا چه از نظر فیزیولوژی چه رفتاری ۲۵ سال تا ۲۸ سال مناسب ترینه البته بازم میگه همیشه استثنا هست و اتفاق افتادنش به راحتی گفتنش نیست با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
yasssm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 2333 بله باید هر روز روی 4 بعدت وقت بزاری ورزش هم خیلی مهمه و مطالعه باید اهمال کاریم درست کنم
yasssm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 2333 خب هر چی سن بالاتر میره آدم عاقل تر میشه ولی کلا چه از نظر فیزیولوژی چه رفتاری ۲۵ سال تا ۲۸ سال مناس ... بله درسته باید اتفاق بیوفتهگاهی دیگه صبر نداری دوستداری اتفاق بیوفته و این کار خراب میکنه چون امکان داره از روی عجله تصمیم اشتباه بگیری
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43825 بله درسته باید اتفاق بیوفتهگاهی دیگه صبر نداری دوستداری اتفاق بیوفته و این کار خراب میکنه چون امکان ... خب این چیزا خودش باعث این همه طلاق میشه دیگه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜