2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلم اون کاربر رو میگی که داشت با خانوما توهین میکرد؟

و با احساسات مردم بازی میکرد

منم بودم دیدم

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

گلم اون کاربر رو میگی که داشت با خانوما توهین میکرد؟و با احساسات مردم بازی میکردمنم بودم دیدم

عملا تو همه تایپک ها داره به زن ها توهین می‌کنه دقیقا نمی‌دونم چرا نی نی سایت جلوشو نمیگیره هی تاپیک می‌بنده واز می‌کنه 

عملا تو همه تایپک ها داره به زن ها توهین می‌کنه دقیقا نمی‌دونم چرا نی نی سایت جلوشو نمیگیره هی تاپیک ...

آره راجبش توی تاپیک ها شنیدم . همینو میگفتن

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15343520/%D8%AF%D8%B9%D8%A7-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D9%BE%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%85 

اینم تاپیک هاش تا کی قراره امثال این به زن ها توهینن کن؟

متنفرم از اینجور آدم ها بعد خودشو پشت مظلوم نمایی داره قایم می‌کنه

همون.. همینکه دستش واسه همه کاربرا رو شد عالیه

نی نی سایت چرا هیچ کاری نمیکنه اون که برای همه تایپک ها زود لغو کاربری تعلیق میزنه

نمیدونم والا