2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان دارم از خدا دور میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 75 پست
خب منظورم تو این دنیا بود دیگه جوابتون اصلا قانع کننده نیس با احترام

بچه سرطان گرفته به چه دلیل؟ دلایلش را جمع کنید این شد دلیل سرطان. 

خدا چی کفته؟ گفته برید دنبال علم 

غذای سالم بخورید بهداشت رعایت کنید

وگرنه ما تاذ100 سال پبش از آپاندیس میمردیم 

خدا گفت برو دنبال علم و آپاندیس رو عمل کن تا نمیری 

پس خدا نمی‌خواد ما سرطان بگیریم 

خدا نمیخواد ما از آپاندیس بمیریم 

ضمن اینکه خدا میکه برید دنبال علم و سرطان رو درمان کنيد 

پس خواست تشریعی خدا این است که ما مریض نشیم یا اینکه مریض هم شدیم درمان کنیم و خوب بشیم 

الان سوال شما دقیقا چیست؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نمیتونم حلالیت بگیرم متاسفانه بله بگید .لطفا برای کاهلی درنماز هم بگیدچیکارکنم

توبه یعنی پشیمانی از گناه و بنا بذاری تا قیامت آن گناه انجام ندی 

این شد توبه.

حالا حق ناس 

اگر غیبت به آن فرد نرسیده حلالیت لازم نیست 

اگر رسیده و مفسده دارد که ظاهرا شما اینجوری است بازم حلالیت لازم نیست 

اکر رسیده و مفسده ندارد حلالیت بگیرید.

قدم بعدی آثار غیبت را خنثی کنید 

مثلا از خوبی آن فرد نزد آن اشخاص بگید. 

قدم بعدی کار خیر و مستحبی انجام بدید و ثوابش را به آن شخص اهدا کنید 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یچیزی تو زندگی خودم دیدم گناه میکنم خب عذاب وجدانشو دارم خدا تو همین دنیا مجازاتم میکنه ک به خودم ...

خب اره دیگه همینجوریه بعضیا با ی تلنگر ب خودشون میان ولی بعضیا اینجوری نیس و غضب خدا رو بر خودشون واجب میکنن

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

توبه یعنی پشیمانی از گناه و بنا بذاری تا قیامت آن گناه انجام ندی این شد توبه.حالا حق ناس اگر غیبت به ...

ممنونم اگرکسی درکودکی چیزی ازکسی برداره وصاحبش راضی نبوده بایدچیکارکنه دسترسی وحلالیت گرفتن براش ناممکنه

نمیتونم حلالیت بگیرم متاسفانه بله بگید .لطفا برای کاهلی درنماز هم بگیدچیکارکنم

نماز هم شما آیات و روایات در مورد اهمیت نماز رو جمع آوری کنید و هروز مطالعه کنید تا روی شما تاثیر بذاره 

ذخیره کنید یهذجا و هروز نگاش کنید 

چندتا نکته هم من میگم 

اولا با هر نماز انسان یک گام به خدا نزدیک می‌شود و این نزدیکی از جنس مسافت نیست از جنس شباهت است 

نکته بعدی نماز صورت برزخی دارد بسیار زیبا که اگر آن صورت در دنیا پدیدار شود همه انسان ها از شدت زیبایی آن از خور و خواب میوفتن تا بمیرن 

نکته بعدی یک الله اکبر نماز صبح در مسجد از کل ثروت های عالم بالاتر است 

ممنونم اگرکسی درکودکی چیزی ازکسی برداره وصاحبش راضی نبوده بایدچیکارکنه دسترسی وحلالیت گرفتن براش نام ...

باید مال رو به صاحبش برگردونه حالا به هر شکل 

کارت به کارت کنه یا از حیات خونه بندازه داخل 

اگر دسترسی بهش امکان پذیر نیست ردمظالم کنه

توبه یعنی پشیمانی از گناه و بنا بذاری تا قیامت آن گناه انجام ندی این شد توبه.حالا حق ناس اگر غیبت به ...

ببخشيد من خیلی غیبت کردم و الان کمتر شد. پشت سر اینهمه آدم حرف زدم باید چیکار کنم؟ 

بعدشم دوستی دارم ک پشت همه حرف میزنه نمیتونم رابطم و باهاش قطع کنم چ کنم؟ 

ببخشيد من خیلی غیبت کردم و الان کمتر شد. پشت سر اینهمه آدم حرف زدم باید چیکار کنم؟ بعدشم دوستی دارم ...

هر وقت غیبت میکنه بحث رو عوض کن وگرنه تو هم شریک جرمش هستی .

شما همین که پشیمان باشی و بنا داشته باشی تا قیامت دیکر غیت نکنی گناه غیتت بخشیده میشه ولی ولی باید حق ناس عرضی که بواسطه آن غیبت ها گردنت اومده رو ادا کنی 

روشش که گفتم 

اگر غیبت بهشون رسیده و مفسده نداره برو حلالیت بگیر اگر غیر از این باشه حلالیت نمی‌خواد 

قدم بعدی آثار اون غیبت ها رو خنثی کن 

یعنی پیش اون اشخاص از خوبی آن شخص بگو 

قدم بعدی کار خیر و مستحبات انجام بده و هدیه بده به اون اشخاص که غیبتشون کردی 

نمیتونم از همه حلالیت بگیرم. فکر کنم باید ارتباطم و باهاش خیلی کم کنم.

اره ارتباط کم کن 

کار خیر گن به نیت اون اشخاص 

هر کار مستحبی هم مردی ثوابش هدیه بده به اونها 

همین سلوان مومیکا که قران اتش میزن الان ازش خبری هست؟؟؟اخرین خبر یادمه شاید براز یک سال پیش بوده یکی ...

چند روز پیش تو آپارتمانش با گلوله کشته شد

اگر به عضویت در گروه شکرگزاری علاقه مندید درخواست دوستی بدید تا لینک رو برات بفرستم🌱

تقریبا یه سال پیشم همین خبرو منتشر کردن بعد تکذیب کردن دیگه ازش هیچ خبری نبود تا همین چن روز پیش دو ...

ولی اینبار شایعه نیست 

واقعا کشته شده

اگر به عضویت در گروه شکرگزاری علاقه مندید درخواست دوستی بدید تا لینک رو برات بفرستم🌱