2777
2789
چاقوت خیلی باحال بود

آره بیچاره پسرم دیوونه شد از دست ما باباش با اون قیافه منم چاقو بدست

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم خیالت راحت همدان امنه بگیربخواب 

از وقتی کرمانشاه زلزله اومد من استرس دارم😳

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
من همدانم  میدونم😳😳وقتی خودم از ترس نمیخوابم که مراقب بچم باشم اون بنده خدا که .... خدایا ش ...

کااش منم الان همدان بودم میگرفتم میخوابیدم ینی یکم چشام ضعیفه دیگه استرسم گرفتم الانم خوابمم میاددیگه انگاری دارم کورمیشیم چشمام همش داره میخاره 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
از وقتی کرمانشاه زلزله اومد من استرس دارم😳

من زلزله کرمانشاه اون اطراف مسافرت بودم الان تهران فک کنم زلزله داره همراه من میچرخه خخخخ

بنده خدا بچه ها نمیدون چه خبره ما سر و صدا میکنیم میترسن

آره بیچاره خدا فقط به بچه ها رحم کنه زلزله نیاد اونا هیچی از دنیا نمیدونن فقط بازی میکنن

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

من اون موقع نترسیدم.الان ترسم زیاد شده.صبح بودم وقت دندون پزشکی دارم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
کااش منم الان همدان بودم میگرفتم میخوابیدم ینی یکم چشام ضعیفه دیگه استرسم گرفتم الانم خوابمم میاددیگ ...

بخواب عزیزم ایت الکرسی بخون خودتو خانوادتو بسپر به خدا 

از کجا معلوم همدان نیاد  این زلزه که افتاده به گشت وگذار شمال وجنوب وشرق وغرب 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
من زلزله کرمانشاه اون اطراف مسافرت بودم الان تهران فک کنم زلزله داره همراه من میچرخه خخخخ

برو خارج😁

من جلوی سینک داشتم چاقو میشستم دیدم سینک همش میاد جلو میخوره به شکمم منم با شکم میزدم میرفت عقب یهو ...

اي جااااانم خدا نگهدارتون باشه

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️
اي جااااانم خدا نگهدارتون باشه

فداتشم مرسی

من اون موقع نترسیدم.الان ترسم زیاد شده.صبح بودم وقت دندون پزشکی دارم

عزیزم سعی کن به دلت ترس راه ندی آرامش داشته باش خدابزرگه 

من دارم دييييوووونه ميشم،،با كوچكترين حركته ماشين جيغ ميزنم،،مامانم تو اينستاااا ميچرخيد يهو يه صدا اومد دره ماشينو وا كردم تو حياط ميدوييدم،،ميگه ديووونه صدا اين فيلمس

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️