2777
2789
حتما خسته اس از صبح سر کار بودن خوب شوهر منم خوابیده

باباسرکاربوده ولی ادم بایدیه ذره جونش مهم باشه انگارنه انگارهرده دیقه یه بارچش بازمیکنه میگه پری نترسی هاااچیزی نیس بعددوباره میخوابه 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 

من الان بیشتر اعصابم از ماشینا خورده.دستشونو میذارن روی بوووووق .اه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدا نشنیدم فقط حرکت بود تازه یه پسر هشت ماهه هم دارم اونم بغل کرده بودم آخر زلزله چاقو وسط پذیرایی ب ...

ادم اینقدحول میشه اصلانمیدونه چی به چیه من فقط دنبال چادربودم نمیتونستم پیداش کنم 

بنده خدا میدونه من استرسی ام میخواد بهم آرامش بده  هی میگفتم من به درک ولی تو سهر غریب چجوری م ...

کدوم شهری عزیزم مطمئن باش الان مادرت خیلی نگرانته ولی نمیخوادتوخودت ببازی 

من و همسرم داشتیم فیلم نگاه میکردیم تازه بعد سه سال وقت کردیم یه فیلم ببینیم که دیدیم عین این خونه قدیمای که کامیون از کنارش رد میشه خونمون لرزید همدیگرو نگاه کردیم و ادامه فیلم دیدیم که یکدفعه دیدیم شهر شلوغ شد

من و همسرم داشتیم فیلم نگاه میکردیم تازه بعد سه سال وقت کردیم یه فیلم ببینیم که دیدیم عین این خونه ق ...

اره صداش اومدادم فک میکنه یه ماشین سنگین بزرگ داره ردمیشه 

کدوم شهری عزیزم مطمئن باش الان مادرت خیلی نگرانته ولی نمیخوادتوخودت ببازی 

من همدانم 

میدونم😳😳وقتی خودم از ترس نمیخوابم که مراقب بچم باشم اون بنده خدا که ....

خدایا شکرت

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
من همدانم  میدونم😳😳وقتی خودم از ترس نمیخوابم که مراقب بچم باشم اون بنده خدا که .... خدایا ش ...

نه عزیزم خیالت راحت همدان امنه بگیربخواب