2777
2789

وخداهست

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیداستینکس بخور میاد پایین

من ماه پیش رفتم ازمایش دادم فهمیدم تیروییدم کم کاره چون پری عقب میوفتاد دوسه ماه بد که خوردم قرص تیروییدو حل شد و سینم دردش افتاد چون پرالاکتینمم بالابود ۱۱۳ نرمالش ۱۰ دکتر غدد گفت سوم بهمن مجدد ازمایش بده انشاالله میادپایین بد اون چندوقت بعدش دردسینم افتاد اما بازم دردش شروع شده اذیتم خیلی زیاد

به شدت نگرانم که یه وقت چیزی نباشهه

خانم معلم آینده💕🦋 

من ماه پیش رفتم ازمایش دادم فهمیدم تیروییدم کم کاره چون پری عقب میوفتاد دوسه ماه بد که خوردم قرص تیر ...

ببین مشکل پرولاکتین با دارو به خویی برطرف میشه.پس نگران تباش

اینو مطمئنم

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
ببین مشکل پرولاکتین با دارو به خویی برطرف میشه.پس نگران تباشاینو مطمئنم

اخه میگن نازایی میاره ازاین میترسم...و اینکه گفت اگ بالابود ام ار ای بنویسه اونم چک کردم گوگل زده بود ۲۰ ۲۴میلیون هزینشههه

خانم معلم آینده💕🦋 

اخه میگن نازایی میاره ازاین میترسم...و اینکه گفت اگ بالابود ام ار ای بنویسه اونم چک کردم گوگل زده بو ...

یه هورمونه.هورمونه ترشح شیر

زمانیکه این هورمون بالا باشه،هورمونه های زنانه کم میشه و ممکنه فرد باردار نشه.اما وقتی درمان شه،بیاد پایین،هورمون های زنانه هم بالانس میشه و درنتیجه بارداری راااااااااحت اتفاق میفته

حالا میریم سراغ ام آر آی

داستانش چیه؟

اینکه بعضی مواقع بسییییییییییییییییییییییییار نادر،مجددا تکرار میکنم بسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییار نادر و مجددِ مجدد تکرااااااااار میکنم بسییییییئییییییییییییییییییییییییییییییییار نادر توده ای داخل سر میتونه باعث بالارفتن پرولاکتین شه

ببین چند بار گفتم نادر که حالا شروع نکنی به خودت گیر بدی آی من تومور مغزی دارم

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
یه هورمونه.هورمونه ترشح شیرزمانیکه این هورمون بالا باشه،هورمونه های زنانه کم میشه و ممکنه فرد باردار ...

والا داستان که برگشت گفت اگر ازمایشت بازم بالابود باید از سینت ام آرآی بدی تا مشخص شه علتش

نه عزیزم چه حرفیه کارمن از گیر دادن به خودم گذشته فقط استرس دارم زبونم لال بگه سرطان سینس که انقدم دردمیکنه و پرو بالاس

خانم معلم آینده💕🦋 

والا داستان که برگشت گفت اگر ازمایشت بازم بالابود باید از سینت ام آرآی بدی تا مشخص شه علتشنه عزیزم چ ...

نه نگران نباش

کدوم سرطان سینه ای با درد بوده؟

سرطان اگه درد داشت که همه زود میفهمیدنش

تو سنای ماها زیاد هورمونا بالا پایین میشه.نگران نباش

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
نه نگران نباشکدوم سرطان سینه ای با درد بوده؟سرطان اگه درد داشت که همه زود میفهمیدنشتو سنای ماها زیاد ...

قربونت عزیزدلم من ممنونم ازت که انقدرخوب جواب دادی

خانم معلم آینده💕🦋 

نه نگران نباشکدوم سرطان سینه ای با درد بوده؟سرطان اگه درد داشت که همه زود میفهمیدنشتو سنای ماها زیاد ...

فقط دعاکن آزمایش که دادم ببینم پایین اومده

خانم معلم آینده💕🦋