سلامممممممممم برو بچ مه رو به پسره کراشم هر روز این خدا هم میبینمش بعد وقتی منو میبینه به لبخندی میزنه که اصن خودم آب میشم از خجالت ولی نمیدونم نمیاد جلو و مثلا بگه ازت خوشم میاد و شماره رد و بدل کنیم خیلی بد آمار میده در حدی که من پیش داداشم وایساده بودم بعل اون فقط نگا من میکرد خیلی زورم میبره نمیاد حرفشو بزنه خودمم ازش خوشم میاد چکار کنم بنظرتون بعد وقتی مثلا چشمم بهش میوفته اصن خنگ بازی در میارم خیلی ضایعه میکنم چکار کنم بنظرتون یه قدمی برداره؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃