2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم

218 بازدید | 21 پست

سلام.من قبلا هم تاپیک راجع به مشکلم زدم اما متاسفانه نتیجه ی نگرفتم ،لطفا راهنمایی م کنین زندگیم روهوائه،من ۳ ماهه با یکی تورابطم هر چی میره جلوتر بیشتر میفهمم اشتباه کردم و باید کات کنم اما متاسفانه طرفم ادم عصبی بی منطق و از خودراضییه ،چندبار خاستم باهاش کات کنم هربار با یه کلکی نگهم داشت فریب تهدید و گول زدن و..حتا تهدید به ابروریزی...

چون دعواهای وحشتناکی باهام کرده و منو چند بار بطرز وحشتناکی ترسونده دیگه میترسم بهش بگم میخام کات کنم ..از طرفی تازگی فهمیدم قصد سواستفاده مالی کلان هم ازم داره از حرفای چند هفته گذشتش فهمیدم قصد تیغ زنی داره...

لطفا راهنماییم کنین چجوری بی دردسر ازش جداشم چون مدام تهدیدم میکته به ابروریزی و مواجهه کردنم با خونوادم وازین تهدیدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مقابل تهدید ضعف نشون نده و اگ گف بگو خانوادم همه چیو میدونن و پرو بازی در بیار بعدشم از همه جا بلاکش کن و خطت رو عوض کن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بزن گمشه برع

هیچ غلطی هم نمیکنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بلاکش کن مشکلی نمتونه ایجاد کنه اگه تهدید کرد به خانوادت بگو یه شکایت پوستش می کنه مزاحمت و تهدی ...

اخه تازگی چندروزه فهمیدم سوسابقم داره و از روز اول ازم مخفی کرده..یه بار تو دعواها میگفت چند تا پرونده دارم برام مهم نیس توم ازم شکایت کنی ولی قبلش ابروتو جلو خونوادت میبرم و...

اخه تازگی چندروزه فهمیدم سوسابقم داره و از روز اول ازم مخفی کرده..یه بار تو دعواها میگفت چند تا پرون ...

مگه کاری کردی هیچ غلطی نمی تونه بکنه  ببین پلیس واسه آدم های مجرم خیلی ترسناکه  می دونه دختری  داره عقده هاشو خالی می کنه

اخه تازگی چندروزه فهمیدم سوسابقم داره و از روز اول ازم مخفی کرده..یه بار تو دعواها میگفت چند تا پرون ...

مگه چیکار کردین که نگران آبروریزی هستین ؟ 

ببین خانواده بعد فهمیدن موضوع هر رفتاری باهات داشته باشن بازم میارزه که اینکه این آدم ... تهدیدت کنه 

توم تهدیدش کن که آبروتونو تو محلتون میبرم ...بگو میرم دم خونتون یا محل کار پدرت

رفتم در خونه داداشش یه بار.. به داشش گفتم شر برادرتو از سر من کم کن من نمیخام ادامه بدم اذیتم کرده این مدت  ...ولی هم داداشش هم خودش اصلا براش  ون مهم نبود کلا خونواده بی ابرویی ان...تازه بعدش به تلافی اونم اومد میگفت میخام برم سراغ داداشت بزنمش! اونروز منو هزار بار تهدید کرد 

با همچین آدم مریض و روانی نباید یک شبه کات کرد.

از الان برنامه ریزی کن 

مثل با خودت بگو من با این فرد تا ۳ ماه دیگه کات هستم.

پله پله و آروم 

ی جوری باش ک خودش از شما خسته بشه

ازش تقاضای پول کن

پول زیاد

بهانه تراشی کن 

ک چرا واسم طلا نمیخری

موبایل نمیخری

ی جوری باش ک اون فرار کنه.

بزار فکر کنه ک میخوای تیغش بزنی.

خودت رو ی دختر شر و پاجه گیر نشان بده

مثلن بگو امروز ی کتک حسابی ب دختر خاله ام یا غیره زدم.

خودت رو سلیطه نشان بده.

البته این چیزها رو آروم آروم جلو ببر.

یا بگو ی دوست یا فامیل ی پسر میخواسته ازش اخاذی کنه رفتیم پیش وکیل و میخوایم واسش پرونده سازی کنیم‌

.

ی روزی مثلن زنگ بزن بعد صحبت هات بگو میخوام الان برم پیش فلان وکیل

و حتما هم برو

اون ک نمیبینه شما رفتی داخل اتاق

برو چند دقیقه ای توی ی دفتر وکیل بشین.

از خودت خیلی قصه ها بساز

درباره پدر و برادرت دروغ بگو

مثلن بگو داداشم امروز چاقو کشی کرده

یا هر دروغی.

آروم آروم 

از زندگیت بندازش بیرون‌

حتما

حتما 

حتما ازش تقاضای پول کن.

با همچین آدم مریض و روانی نباید یک شبه کات کرد.از الان برنامه ریزی کن مثل با خودت بگو من با این فرد ...

من موفق شدم از شر اون ادم خلاص شم و با موفقیت کات کنم.بی دردسر و ابروریزی...پیام گذاشتم بهتون بگم خیلی ممنونم از راهنمایی مفید و دلسوزیتون.ممنون