2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجور نیتی داری فرزندم

به نظرت فردا کارم جور میشه؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

سلام لطفا برای دو بیمار لاعلاج به نام محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعاشون کنید.یا اگه توی نماز شب یادشون کنید دستاتون رو می بوسم. خیر دنیا و آخرت ببینید ان شاءالله

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

میشه برای من بگیرید لطفا به نیت اینکه باردار هستم یاخیر چند روز دیگ موعدمه ولی دل اشوبم

عزیزم کارت پوچ میوفته به این معنیه ک نمیتونم جوابشو من بدونم شما خودتون متوجه میشید به زودی

توکلتون ب خدا❤️

❤️

میشه لطفا برا من بگیری کارم فردا جور میشه؟

تلاش بیشتر افتاده🥲

بدون این چیزا ۱ صدم قدرت اون بالاییم نیست پس فقط محض سرگرمی ببینش و به خودش توکل کن تا راهو نشونت بده❤️

❤️

امیر از کاراش پشیمونه؟لطفا واسم بگیر

واقعی پشیمون نیست کارت میگه خیلی کارا کرده و مدام خواسته برگرده....پس بیشتر فکر کن و منطقی باش

عزیزم بدون این چیزا ۱ صدم قدرت اون بالاییم نیست پس فقط محض سرگرمی ببینش و به خودش توکل کن تا راهو نشونت بده❤️

❤️

تلاش بیشتر افتاده🥲بدون این چیزا ۱ صدم قدرت اون بالاییم نیست پس فقط محض سرگرمی ببینش و به خودش توکل ...

من بگو لطفا

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم