۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 476 عنوان عکس هام😢😭😭 139 بازدید | 3 پست عکسام حذف شدن برنامه ریکاوری عکس ک واقعی باشه دارید هر چی دانلود میکنم دروغه عکس هایی ک دارند نشون میده شما دارید برنامه شو؟ ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا* 1403/10/24 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3045 این برنامه ۱۰۰ میل نفر ادم لود کرده ی سربا گفتن راست بود ولی بابد قلقشو بدونی ... برنامه DiskDigger photo recovery نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
۰queen0 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 476 این برنامه ۱۰۰ میل نفر ادم لود کرده ی سربا گفتن راست بود ولی بابد قلقشو بدونی ... برنامه DiskDigger ... دانلود کردم عکس هامو نیاورد ولی زیادی منتظر موندن ذوق آدمو کور میکنه... قشنگیش به الانشه *خدا*
نگین۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3045 دانلود کردم عکس هامو نیاورد عکساتو حساب گوگل نداشتی؟؟من خواهرم هرررر عکسی تو گوشیش داشته چون حساب گوگل داره واس گالریش همیشه دارتشون نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼