ferii_ulll مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 332 عنوان شوهرم بهم گفت 293 بازدید | 24 پست سلاماومدم راهنماییم کنید چیکارکنمشوهرم عاشق اندام لاغرهبا حرفاش و حرکتاش بهم میخواد بفهمونه چاق هر شب گریه میکنم چرا لاغر نیستمخودش چند بار گفته چقدر چاقی من عاشق زن لاغرمقدم۱۶۸..۱۷۰وزنم ۷۰..۷۲چیکار کنم خوبه اندامم یا برم باشگاه؟! 1403/10/24 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30437 خوبی ک اون اسکینی میخواست غلط کرده کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5087 نه نسبت به قدتون پرترین اصطلاح چاق خوب نیس باشگاه براروحیه تونم خوبه حتماامتحان کنید کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 399 چاق که نیستی ولی جا داره کم کنی تو bmi تقریبا اضافه وزن میشه اونم ۲تا ۳کیلو برو باشگاه بگو میخوام سایز کم کنم ببین چ جیگری میشی🥜🫡 تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
ferii_ulll مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 332 چاق که نیستی ولی جا داره کم کنی تو bmi تقریبا اضافه وزن میشه اونم ۲تا ۳کیلو برو باشگاه بگو میخوام سا ... 😊😊ممنون که گفتی
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 399 😊😊ممنون که گفتی خواهش عزیزم سوالی بود بپرس خوشحال میشم کمک کنم 🥜🫡💓 تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
ferii_ulll مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 332 خواهش عزیزم سوالی بود بپرس خوشحال میشم کمک کنم 🥜🫡💓 اها تجربه دارین؟
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 399 اها تجربه دارین؟ من هم کارشناس تربیت بدنی ام هم چندتادرشته مربی ام هم از ۹۳تا الان خدمت شمام تجربه دارم ریا نشه 🥜🫡 تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
ferii_ulll مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 332 من هم کارشناس تربیت بدنی ام هم چندتادرشته مربی ام هم از ۹۳تا الان خدمت شمام تجربه دارم ریا نشه 🥜🫡 موفق باشین همیشه🥰🥰🥰گفتم دیگ مشخصاتمورفتم باشگاه گفت باید بیای بدنسازی با مربی تو ۲ ماه لاغر میشینمیدونم برم ایروبیک یا بدنسازیدوست دارم بشم ۶۰ کیلو
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12772 من هم کارشناس تربیت بدنی ام هم چندتادرشته مربی ام هم از ۹۳تا الان خدمت شمام تجربه دارم ریا نشه 🥜🫡 عزیزم من لاغرم اندامم تقریبا اسکینی یکم باسن دارم اما اما اما شکم دارم تنبلی تخمدان باعثشه فک کنم چیکار کنم الان؟؟ ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 399 موفق باشین همیشه🥰🥰🥰گفتم دیگ مشخصاتمورفتم باشگاه گفت باید بیای بدنسازی با مربی تو ۲ ماه لاغر میشین ... بدنسازی برو ولی برنامه درست و حسابی چون تو چاق نیستی ،ایروبیک فقط وزن کم میکنه من میگم ۶۵پایین تر نیا بگو میخوام ۶۵ فیکس شم و بیشتر سایز کم کنم اینطوری توپر میشی ولی لاغر ۶۰ دیگه خیلی کمه فکر مفاصل و استخوناتم باش تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
ferii_ulll مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 332 بدنسازی برو ولی برنامه درست و حسابی چون تو چاق نیستی ،ایروبیک فقط وزن کم میکنه من میگم ۶۵پایین تر نی ... یعنی ۶۵ اوکیهباید خودم بگم چند کیلو میخوام بشم یا خودش پیشنهاد میدهمیگه باید پول بدی برنامم بگیریلازمه بگیرم یا نهخوردو خوراکمه چیکار کنم؟؟؟
بادام۰تلخ عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 399 عزیزم من لاغرم اندامم تقریبا اسکینی یکم باسن دارم اما اما اما شکم دارم تنبلی تخمدان باعثشه فک کنم چی ... منم دردم همینه تنبلی تخمدان دارم و یه شکم کوچولو😂اگر یه ذره س نگران نباش با درمان تنبلی اونم کوچیک میشه و خانما یکم شکم بخاطر تخمدان دارناین عکس ورزشکارا ک میبینی کلی مکمل و رژیم سخت دارن ک اونطور میشه تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :')🥀✨ ️
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12772 منم دردم همینه تنبلی تخمدان دارم و یه شکم کوچولو😂اگر یه ذره س نگران نباش با درمان تنبلی اونم کوچیک ... ممنون خدا کنه ببین لاغرما این شکم خیلی تو چشمه سر لاغریم الان ۵ساله زایمان کردم وزنم رو۶۲ استپ کرده ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃