2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

293 بازدید | 24 پست

سلام

اومدم راهنماییم کنید چیکارکنم

شوهرم عاشق اندام لاغره

با حرفاش و حرکتاش بهم میخواد بفهمونه چاق هر شب گریه میکنم چرا لاغر نیستم

خودش چند بار گفته چقدر چاقی من عاشق زن لاغرم

قدم۱۶۸..۱۷۰

وزنم ۷۰..۷۲

چیکار کنم خوبه اندامم یا برم باشگاه؟!

نه نسبت به قدتون پرترین اصطلاح چاق خوب نیس 

باشگاه براروحیه تونم خوبه حتماامتحان کنید

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چاق که نیستی ولی جا داره کم کنی تو bmi تقریبا اضافه وزن میشه اونم ۲تا ۳کیلو برو باشگاه بگو میخوام سایز کم کنم ببین چ جیگری میشی🥜🫡

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اها تجربه دارین؟

من هم کارشناس تربیت بدنی ام هم چندتادرشته مربی ام هم از ۹۳تا الان خدمت شمام تجربه دارم 

ریا نشه 🥜🫡

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من هم کارشناس تربیت بدنی ام هم چندتادرشته مربی ام هم از ۹۳تا الان خدمت شمام تجربه دارم ریا نشه 🥜🫡

موفق باشین همیشه🥰🥰🥰

گفتم دیگ مشخصاتمو

رفتم باشگاه گفت باید بیای بدنسازی با مربی تو ۲ ماه لاغر میشی

نمیدونم برم ایروبیک یا بدنسازی

دوست دارم بشم ۶۰ کیلو

من هم کارشناس تربیت بدنی ام هم چندتادرشته مربی ام هم از ۹۳تا الان خدمت شمام تجربه دارم ریا نشه 🥜🫡

عزیزم من لاغرم اندامم تقریبا اسکینی یکم باسن دارم اما اما اما شکم دارم تنبلی تخمدان باعثشه فک کنم چیکار کنم الان؟؟

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

موفق باشین همیشه🥰🥰🥰گفتم دیگ مشخصاتمورفتم باشگاه گفت باید بیای بدنسازی با مربی تو ۲ ماه لاغر میشین ...

بدنسازی برو ولی برنامه درست و حسابی چون تو چاق نیستی ،ایروبیک فقط وزن کم میکنه 

من میگم ۶۵پایین تر نیا بگو میخوام ۶۵ فیکس شم و بیشتر سایز کم کنم اینطوری توپر میشی ولی لاغر ۶۰ دیگه خیلی کمه فکر مفاصل و استخوناتم باش

بدنسازی برو ولی برنامه درست و حسابی چون تو چاق نیستی ،ایروبیک فقط وزن کم میکنه من میگم ۶۵پایین تر نی ...

یعنی ۶۵ اوکیه

باید خودم بگم چند کیلو میخوام بشم یا خودش پیشنهاد میده

میگه باید پول بدی برنامم بگیری

لازمه بگیرم یا نه

خوردو خوراکمه چیکار کنم؟؟؟

عزیزم من لاغرم اندامم تقریبا اسکینی یکم باسن دارم اما اما اما شکم دارم تنبلی تخمدان باعثشه فک کنم چی ...

منم دردم همینه تنبلی تخمدان دارم و یه شکم کوچولو😂اگر یه ذره س نگران نباش با درمان تنبلی اونم کوچیک میشه و خانما یکم شکم بخاطر تخمدان دارن

این عکس ورزشکارا ک میبینی کلی مکمل و رژیم سخت دارن ک اونطور میشه

منم دردم همینه تنبلی تخمدان دارم و یه شکم کوچولو😂اگر یه ذره س نگران نباش با درمان تنبلی اونم کوچیک ...

ممنون خدا کنه ببین لاغرما این شکم خیلی تو چشمه سر لاغریم الان ۵ساله زایمان کردم وزنم رو۶۲ استپ کرده

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃