2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم اهل تبریزم تبریزیا یکم خشنن کلا و رود عصبی میشن و اینکه با هر کسی حال نمیکنن البته من اکثریت ...

اره دقیقا حالا فکر کن من شمالیم اولین بار خواستم با یه همکار تبریزی ارتباط بگیرم 🤦‍♀️😅اینقدر جو سنگینی بهم غالب سده بود و تمام تنم یهو داغ کرد 🤦‍♀️🤦‍♀️ اصلا انتظار اون برخورد سردو در جواب سلام علیک گرمم نداستم 😐

من اصالتا شمالی ام نمیدونم میتونم کنار بیام نیام 😂

والا خوبو بد همه جا هست من تبریزی خوب و مهربونم دیدم اگر مورد خاصی سراغ داری باخودش یمدت وقت بگذرون اخلاقش دستت بیاد ولی اصلا انتظار اون گرما و صمیمیت شمالیارو نداشته باش ازشون حتی باخانواده و اقوام خودشونم تعارف دارن و رسمین 

والا خوبو بد همه جا هست من تبریزی خوب و مهربونم دیدم اگر مورد خاصی سراغ داری باخودش یمدت وقت بگذرون ...

خودش ک تا الا خوب بوده حالا اگ تغییر رنگ نده خانوادشم فارسی بلد نیستن نمیتونم کلا حرف بزنم باهاشون 

خودش ک تا الا خوب بوده حالا اگ تغییر رنگ نده خانوادشم فارسی بلد نیستن نمیتونم کلا حرف بزنم باهاشون

والا خیلی باید تو این دوره زمونه محتاط بود مخصوصا دوفرهنگ مختلف نمیدونم تو چه مرحله ای هستی و فقط دوست پسره یا جدیه ولی خواست جدی بشه احساساتی عمل نکن