کاملا درکت میکنم من منتظرم عدالت خدام میخوام ببینم کسی که تهمت ناحق زده چکارش میکنه الان که بهتر و سالم تر و خوشبخت ترش کرده میخوام بدونم عدالتش همینه یا نه
دوست عزیزم شک نکن یک روز از عمرشون خودش یا یکی از عزیزانش این تهمت رو به دوش میکشه و سرش میاد ، دن ...
واقعا دلم هیچجوره اروم نمیشه حتی زندگیمو خراب کرد بخاشر یه حسادت و دشمنی دیوانه وار دیگه بعدا به چه دردی میخوره برام خدا چرا جوابشونو نمیده چرا جلوشونو نمیگیره
ببین اخه تهمت معمولی نیست بهم گفتن با چندین نفری و ... خدا لعنتشون کنه بیشرفا رو اوناییکه بامن تو یه ...
ببین دو ساله لحظه ای یادم نرفته هر وقت یادم میاد اشکام سرازیر میشه اصلا نمیتونم فراموش کنم اما نمیدونم چرا خدا تازه ظالم ها بهتر میکنه سالم تر خوشبخت تر پس چوب خدا کجاست
من یکی از فامیل های درجه یکم بهم گفتن پدرت چلاقه پا نداره با عصا راه میره توهین و تحقیرم کردن .بعد ۲ ...
ای بابا چی بگم واقعا متاسفم عزیزم ... بدترین کارارو درحقمون کردن همیشه مظلوم بودیم و سعی کردیم پاک زندگی کنیم اخرشم هیچیشون نشد بیست سال بعد به چه دردم میخوره تااونموقع سکته کردم ابروم هم رفته😔
ببین دو ساله لحظه ای یادم نرفته هر وقت یادم میاد اشکام سرازیر میشه اصلا نمیتونم فراموش کنم اما نمیدو ...
فکر کنم اخرالزمانه و خدا راه برگشتو برای اینا بسته و نمیخواد که توبه کنن درواقع به خودشون واگذارشون کرده ولی من از ته دل میخوام خدا خودش جوابشونو بده 😔😔
فکر کنم اخرالزمانه و خدا راه برگشتو برای اینا بسته و نمیخواد که توبه کنن درواقع به خودشون واگذارشون ...
ببین مننمیتونم قبول کنم نمیخوام بزاره برا اون دنیا همین جا ببینم که عذابشون داده چه ارزشی داره این ها اینجا خوش گذرونی کنن به نیش مابخندن که اون دنیا میخواد محاکمه شون کنه