2777
2789
عنوان

تهمت ناروا 😔😡

227 بازدید | 16 پست

بخداا دلم داره اتیش میگیره از تهمتای ناروایی که زدن بهم تهمتای سنگین ناموسی که حتی شرمم میاد بگم  یمشت بیشرف عوضی بخاطر دشمنی بخدا دارم دق میکنم جون عزیزتون اینکارارو نکنین وقتی میخواین زیراب ینفرو بزنین یا رقابت دارین یا دشمنس یا هرچی بهش تهمت ناموسی نزنید شرف داشته باشید تورو خدا برام دعا کنید بچه ها 😭😭😭میدونم بخاطر طلسمیه که داریم خدایااا خودت کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درکت میکنم من منتظرم عدالت خدام میخوام ببینم کسی که تهمت ناحق زده چکارش میکنه الان که بهتر و س ...

ببین اخه تهمت معمولی نیست بهم گفتن با چندین نفری و ... خدا لعنتشون کنه بیشرفا رو اوناییکه بامن تو یه کاروان کربلا بودن همه زندگیمو میدونن

دوست عزیزم شک نکن یک روز از عمرشون خودش یا یکی از عزیزانش این تهمت رو به دوش میکشه و سرش میاد ، دن ...

واقعا دلم هیچجوره اروم نمیشه حتی زندگیمو خراب کرد بخاشر یه حسادت و دشمنی دیوانه وار دیگه بعدا به چه دردی میخوره برام خدا چرا جوابشونو نمیده چرا جلوشونو نمیگیره

ببین اخه تهمت معمولی نیست بهم گفتن با چندین نفری و ... خدا لعنتشون کنه بیشرفا رو اوناییکه بامن تو یه ...

ببین دو ساله لحظه ای یادم نرفته هر وقت یادم میاد اشکام سرازیر میشه اصلا نمیتونم فراموش کنم اما نمیدونم چرا خدا تازه ظالم ها بهتر میکنه سالم تر خوشبخت تر پس چوب خدا کجاست 

من یکی از فامیل های درجه یکم بهم گفتن پدرت چلاقه پا نداره با عصا راه میره توهین و تحقیرم کردن .بعد ۲ ...

ای بابا چی بگم واقعا متاسفم عزیزم ... بدترین کارارو درحقمون کردن همیشه مظلوم بودیم و سعی کردیم پاک زندگی کنیم اخرشم هیچیشون نشد بیست سال بعد به چه دردم میخوره تااونموقع سکته کردم ابروم هم رفته😔

خدا انشاالله دلتون رو اروم کن

بسپر به خدای بزرگ

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ببین دو ساله لحظه ای یادم نرفته هر وقت یادم میاد اشکام سرازیر میشه اصلا نمیتونم فراموش کنم اما نمیدو ...

فکر کنم اخرالزمانه و خدا راه برگشتو برای اینا بسته و نمیخواد که توبه کنن درواقع به خودشون واگذارشون کرده ولی من از ته دل میخوام خدا خودش جوابشونو بده 😔😔

خدا انشاالله دلتون رو اروم کنبسپر به خدای بزرگ

زندگیمو نابود کرد ایندمو همه چیزمو یعمر ابرو جمع کردم با یتیمی حالا با این حرفای اینا مطمینم تااخر عمر تنها میمونم 

زندگیمو نابود کرد ایندمو همه چیزمو یعمر ابرو جمع کردم با یتیمی حالا با این حرفای اینا مطمینم تااخر ع ...

نگو که دل خودمم خونه 

امشب انقدر گریه کردم که چشام نمیبینه

بااین تاپیک بدتر حالم بدشد

چرا بعضی مردم بی رحم شدن اخ❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
فکر کنم اخرالزمانه و خدا راه برگشتو برای اینا بسته و نمیخواد که توبه کنن درواقع به خودشون واگذارشون ...

ببین مننمیتونم قبول کنم  نمیخوام بزاره برا اون دنیا همین جا ببینم که عذابشون داده چه ارزشی داره این ها اینجا خوش گذرونی کنن به نیش مابخندن که اون دنیا میخواد محاکمه شون کنه