2777
2789

سلام شبتون بخیر دوستان گلم

دلم پردرده و غصه اس 

مگه نمیگن خدا اه مظلوم میگیره مگه نمیگن طرف کارما پس میده پس چرا خدا شوهر منو نابود نمیکنه چرا جواب تک تک اشکامو نمیده ک خداشاهده داره بهم ظلم میکنه

خدا منم لعنت کنه ک ۸ سال بچه نیوردم تو اون ۸ سال هزار دفعه خودشو و گوه کاریاشو بهم نشون داد و شهامت جدایی رو نداشتم 

اومدم ازین ادم بچه دار شدم دوتا طفل بیگناه وارد این زندگی شدن ک الان ن راه پس دارم ن راه پیش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب حرف کسی یکی دیگه نابود نمیشه ک اگه میشد.....

مادر منم مظلومانه پر کشید آخر

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

در اون که خدا هس و جواب شو میده شکی نی خانم

ولی خب خودتون هم باید کاری بکنین 

اگه واقعا حس میکنین ادامه زندگی مشترک به نفعتون نی تمومش کنين 

میدونم سخته با دوتا بچه

ولی خب تحمل وضعیتی که هیچ امیدی به بهتر شدنش نی هم سخته 

شوهرم اخلاق بد خیلی ژیاد داره ولی یکی از بدترین کاراش مشروب خوردنشه ک میخوره زیاده روی میکنه و شروع میکنه ب چرت و پرت گفتن و چرند گفتن من امروز هوس دلمه کردم از بعدظهر شروع کردم ب دلمه درس کردن دلمه ام خو میدونین جقد دردسر داره منم از همون ساعت ۴ دس ب کار شدم 

اینم خوابش برده بود ک پا شه بره سرکار بچه ها ک اذیت میکردن اینم پا شد دید دارم دلمه درس میکنم شروع کرد ب چزت و پرت گفتن و فوش دادن منم جوابشو دادم ولی اون هنو ادامه داد ک هیجی خانوادت بهت نشون ندادن بی خانواده بی همه چیز تازه ناهار خوردیم از الان ب فکر شامی  خلاصه خیلی حزفای بدی زد

منم جوابشو دادم دادو بیداد کردک ولی ۱ ساعتم کریه کزدم 

من دلمه ک درس میکردم ماستم خیلی کم بود نمیشد خب ب اینم یگم بره بخره خلاصه زنک زدم مادرشوهرم داد پسر خواهرشوهرم برام اورد

اینم غروب اومد خونه ب منت کشی بغل کردنمو اینا منم محلش ندادم اصن 

تا اینکه هنو ساعت ۹ اینا اومد قهوه خورد و رفت دیدم با گوشی حرف زد یکی از دوستاش بگو نگو با این رفتن ب  مشروب خوردن ساعت11 بود ک زنگ زدم کحایی گفت دارم میلم 

منم ۱ بشقاب دلمه گذاشته بودم برا مادرشوهرم خب مادرشوهرم همیشه برا ما غذا میفرسته بعدم خواهرشوهرمم اپنجا بود گفتم بچش دلش نخواد 

تا دیدم شوهرم اومد تو راه رو زنک زدم خواهرشوهره میدونستم ک بیدارن