2777
2789
عنوان

حسود شدم تازگیا

93 بازدید | 13 پست

قبلنا اصلا اصلااااا زندگی بقیه برام نبود. اخ که چه راحت زندگی میکردم.  حتی از دیدن خوشی بقیه خوشحالم میشدم 

اما تازگیا... شاید بمدت ۱ساله خیلی گیرم رو زندگی بقیه مخصوصا یکی دونفر که شوهراشون عین پروانه دورشون میگرده و اخلاق خودشونم معمولیه اونوقت من ک لیاقتم خیلی بیشتره گیر ی ادم بداخلاق افتادم. 

ینی اکثرا بداخلاق و گاهی خودش اخلاق

دلم خیلی گرفته امشب. هی میگم نه من چی کم داشتم ک زندگیم این شد والا از هرلحاظ بهتر بودم...هی پیشونی

عزیزدلم هیچوقت ظاهرزندگی دیگرانو باباطن زندگی خودت مقایسه نکن 

شایداوناکه عین پروانه دورشون میگردن جگرشون خونه ازداخل🙄

ازداشته ههت وزندگیت لذت ببرکه جریان داشته باشه روزگار🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی یه حرف قشنگی زد گفت شوهر بد آدمو حسود میکنهاین حکایت شماستمقصر همسرته

😔گناه من چیه؟ 

گاهی اونقدرررررر خوب میشه ک هزاران بار شکر میکنم ولی این تایم‌ها اونقدر کوتاهه ک یه عمر تو خسرت اون روزا میمونم

خستم کرد

ببخشید اینو میپرسم ولی اگه اونایی که نسبت بهشون حسودی تو بیمارستان بستری بشن و مریض بشن به عیادتشون میری یا تلفن مبکنی بشون احوالشونو بپرسی یا واست مهم نیس؟؟؟؟

چون من دوماه پیش سکته قلبی کردم و ۲ هفته بستری بودم ولی از اونایی که انتظار داشتم حالمو بپرسن هیچ خبری نشد اونم نزدیکتربن کسانم 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
عزیزدلم هیچوقت ظاهرزندگی دیگرانو باباطن زندگی خودت مقایسه نکن شایداوناکه عین پروانه دورشون میگردن جگ ...

ن مطمئنم از داخل از خارج همه جوره میدونم عالیه زندگیشون 

از همه لحاظ روز به روز بهتر از دیروز

منم قبلا اصلا برام مهم نبود کی استخدام شده کی عقد کرده کی بجه دار شده 

ولی الان تو دوست وفامیل تا می شنوم از درون میشکنم 

امضام 

آخه میدونی غصه ش دوبرابره یکی از اینکه  هیچ پخی نشدم 

یکی دیگه ش اینه ک چرا همچین حسی دارم 

حالا دوست وفامیل استوری کردن و روز مرد رو ب شوهراشون تبریک گفتن میبینم اینقد دلم برا خودم میسوزه 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ن مطمئنم از داخل از خارج همه جوره میدونم عالیه زندگیشون از همه لحاظ روز به روز بهتر از دیروز

ببین ازمن به شمانصیحت بخداکه ازداخل باخبرنیسی ایاشماتوتنهاییاپیششونی؟تورابطه پیششونی؟🙂

اینوبه عنوان کسی که تواجتماع باهزارنفرسروکاردارم میگم😊

حسرت نخور

ببخشید اینو میپرسم ولی اگه اونایی که نسبت بهشون حسودی تو بیمارستان بستری بشن و مریض بشن به عیادتشون ...

اونقدر نزدیکم نیستن. ولی اره میرم 

راضی ب مریض شدنشون نیستم. دوست داشتم زندگی من ازشون پایینتر نبود ک دلم بگیره

حتی بخدا از لحاظ مالی اصلا منظورم نیستا. فقط عاطفی بیشتر مدنظرمه

اونقدر نزدیکم نیستن. ولی اره میرم راضی ب مریض شدنشون نیستم. دوست داشتم زندگی من ازشون پایینتر نبود ک ...

پس شما حسود نیستی غبطه میخوری 

انگ حسادت به خودت نزن ادم انسان دوستی هستی

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
منم قبلا اصلا برام مهم نبود کی استخدام شده کی عقد کرده کی بجه دار شده ولی الان تو دوست وفامیل تا می ...

افرین 

منم هی می‌بینم اونا روز به روز میرن بالا روز به روز پیشرفت از همه لحاظ. حتی اون شغلی ک من عاشقش بودمو یکیشون داره بهش میرسه. مگه میشه ادم ساکت بشینه؟ نمیدونم داغونم 

درمورد امضاتم بگم نزدکیترین فرد زندگیم تو ۳۶سالگی با یه آدم خوب ازدواج کرد ک اگه ۲۰سالگی ازدواج میکرد الان زندگیش ب این قشنگی نبود.. کلا هرکی یه دردی داره ولی من دلم ازونایی گرفته ک چرا زندگیشون سراسر خوشیه

ببین ازمن به شمانصیحت بخداکه ازداخل باخبرنیسی ایاشماتوتنهاییاپیششونی؟تورابطه پیششونی؟🙂اینوبه عنوان ...

میشه بیشتر باهام حرف بزنی؟ چون هربار ک می‌بینمشون دلم میخاد بمیرم

میدونی از هرلحاظ ک بگی از من بالاترن عاطفی مالی خونوادگی خوشی مسافرت برنانه زندگی... هیچوقت هیچوقت چیزی ندیدم ک بگم عه این ایراد هستا... خب چطور میشه ک اسن آدم یه جای زندگیش میلنگه؟ هرچقد فکر میکنم ببخشیدا ولی احساس میکنم این جمله ها فقط واسه ساکت کردنه امثال منه

پس شما حسود نیستی غبطه میخوری انگ حسادت به خودت نزن ادم انسان دوستی هستی

🥲اتفاقا خیلی دلم از خودم گرفته ک اون احساسات پا‌کم الان با حسادت قاطی شده... ولی نمیدونم اره شایدم حسودی نیس غبطه‌س. غبطه‌ی شدید

میشه بیشتر باهام حرف بزنی؟ چون هربار ک می‌بینمشون دلم میخاد بمیرممیدونی از هرلحاظ ک بگی از من بالاتر ...

ببین رابطه پستی بلندی داره بخودت سخت نگیرشوهرتوبابقیه نسنج زندگیتو مقایسه نکن بخداکه ازدل اوناخبرنداری شایدحالشون خوب نباشه بجاش ازبودن باهم لذت ببریدقشنگم