2777
2789
عنوان

سنوگرافی سینه

140 بازدید | 2 پست

سلام ترو خدا کمک کنید آیا این جواب خیلی بده ؟

برام نمونه برداری نوشتن

اگر تجربه دارید از تجربیاتتون بگید برام 😭😭

پوست و بافت ساب کوتانه دارای نمای طبیعی میباشند. در بافت گلندولر پستانها Changes Benign به صورت
افزایش ضخامت ، هتروژنیسیته و توبول های هیپواکو مشاهده شد.
دیستورشن بافتی رویت نشد. داکتال اکتازی رویت نگردید. در Zone Mid بافت گلندولر پستان چپ در موقعیت
ساعت III نسبت به نیپل ، تصویر یک کانونCircumscribed & Shape Oval ،هیپواکو، Parallel و فاقد
میکروکلسیفیکاسیون با ابعاد mm 3*11 مشاهده شد. کانون فوق در درجه اول مطرح کننده ضایعات احتمالاً خوش
خیم ((Finding Benign Probably (III= RADS-BI (به ویژه فیبرآدنوما می باشد.
در Zone Mid بافت گلندولر پستان چپ در موقعیت ساعت III نسبت به نیپل ، تصویر یک کانون
10*5 mm ابعاد با میکروکلسیفیکاسیون فاقد و Non Parallel ،هیپواکو، Oval Shape & Circumscribed
مشاهده شد. CNB از ضایعه فوق توصیه می شود.
در بررسی نواحی آگزیلاری دو طرف آدنوپاتی مشاهده نشد

سلام ببرش پیش جراع چی گف؟علایمت چی بود

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

سلام ببرش پیش جراع چی گف؟علایمت چی بود

سلام بردم نمونه ام برداشتن ک خدارو شکر توده ها خوشخیم بودن

درد حدودا دوماه درد داشتم توی سینه هامو زیر بغلامو دست میزدم انگار زخم بودن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید