2777
2789

میشه‌ برام‌ تاپیک‌ قبلی‌رو گزارش بزنید‌ واستون‌ حمد‌ میخونمم‌

لایک‌ کنید‌

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون ب ذات مرد بستگی داره،مثلا شوهر من و برادرشوهرم کلا همشون دهنشون قرصه ی کلمه حرف نمیشه ازشون کشید بیرون حالا هزاریم ادا بیایی و سیاست ب خرج بدی همینن،برعکس چنتا مورد داریم تو دور و اطراف آقا هرچی میشه میذاره کف دست خانومش،ب خود مرد و نوع تربیتش بستگی داره بیشتر

چطوری حس امنیت به مرد بدیم

اولین قدم اینه که وقت شناس باشی و بدونی چه تایمی باید بحثو پیش بکشی، وقتی خستست، بی حوصلست، حتی موقع رابطه که خیلیا میگن نباید بحث کنی چون هر حرفی تو این حالات گفته میشه اصالت نداره

شوهر من از اوناست گه حتی دوستاش یا خانوادش یا اقوام یا هرکی هرچی بشه حتی یک کلمه جا نمی‌اندازه میاد بمن میگه من هیچ کار خاصی نمیکنم فقط میپرسم ازش چندبار اونم کامل میگه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

دوم قدم طرز صحبت کردن خودتون هست که با توجه به هر موقعیت باید تنظیمش کنی اگر بحث احساسی هست با لحن اروم و اگر موقعیت جدی هست با لحن محکم اما نه اینکه داد بزنی

سومین قدم زبان بدنتونه که باید یاد بگیری تنظیمش کنی، چه زمانی بغل کنی، چه زمانی نوازش کنی و به طرف نزدیک بشی یا در موقعیتی نباید لمسش کنی تا فضا بهش داده باشی

چهارمین قدم چشماتونه که وقتی باهات صحبت میکنه باید بهش نگاه کنی چشم در چشم

قدم پنجم گوش دادن موثر هست به موثر دقت کنید، یعنی گوش دادنی که با نهایت دقت و توجه و تلاش برای درک کردن باشه

و در نهایت قضاوت و سرزنش نکنید گاهی اوقات فقط باید بشنوی حتی راه حلم ندی

اینارو رعایت کنید نیاز به سیاست ندارید

سیاست هیچ معنایی نداره

همه به من میگن چطور انگار پرونده ی اعمال طرفو تو دستت داری و با قرار اول میشناسی طرفتو... من فقط همین اصول پایه ای رو رعایت میکنم طرفت خودش همه چیزو بهت میگه