2777
2789

آی متنفرم از اینایی که رفتارای مجهول دارن 

منم یه یارویی اینجوری بود 

یه وقت میگفت دردت به جونم یه  وقت هم جوری رفتار می‌کرد که ما فقط رفیق معمولی هستیم و اینا 

منم یه روز خیلی با صراحت و شفافیت گفتم فلانی تو به من حسی داری یا ما رفیق معمولی هستیم؟ 

اگه به من احساس خاصی داری که بهم مستقیم بگو چون من باید خانوادم در جریان روابطم باشن اگه هم رفیق معمولی هستیم که لطفا حد و مرز رو رعایت کن و قربون صدقه و این چیزا رو بذار کنار لطفا 

گفت نه راستش اونطوری نیست گفتم خب یالا حد و مرزو رعایت کن 

بعد کم کم پیام که میاد بی‌محلی میکردم و سنگین جواب میدادم تا کلا شرش کنده شد 

حقیقتا منم دوسش داشتم یه جورایی و بهش فکر میکردم چون ابراز علاقه می‌کرد اما وقتی دیدم رفتاراش متناقض هستن و در نهایت ازش پرسیدم راجع به کاراش دیگه علی رغم حسی که داشتم ولی چون خودم رو خیلی دوست دارم اومدم بیرون سرگرم چیزای دیگه شدم

خدا در روح من جاریه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هر چی بیخیال باشی بهتر اگه اصلا فکر شو نکنی اون میاد سمتت

بعد یه ماه پیگیرش شدم نگو شماره هاش پاک شده منو با دونفر اشتباه گرفت یه نفرم نه دونفر ،اخر گفتم من فلانیم،گفت دیگه زنگ نزن

آی متنفرم از اینایی که رفتارای مجهول دارن منم یه یارویی اینجوری بود یه وقت میگفت دردت به جونم یه وق ...

دقم میداد با این رفتاراش نمیدونستم با خودم چند چندم، آخرم گفت تردید دارم ونهایت تموم کرد

دقم میداد با این رفتاراش نمیدونستم با خودم چند چندم، آخرم گفت تردید دارم ونهایت تموم کرد

چه خوووب 

واقعا اگه یه کار خوب تو زندگیش کرد همین بود که زودتر از زندگیت گم شد بیرون 

مال من که هنوز رو بهش بدم عین آدامس میچسبه بهم ولی خوشبختانه محلش نمیذارم که بفهمه 

درکل همچین آدمایی باید حذف بشن از زندگی ما 

اینا واسه ما کیس های مناسبی نیستن 

شاید یه روزی عاشق کسی بشن و تمام وقتشون رو براش بذارن اما مهم اینه که عاشق ما نبودن پس بهتره از زندگیمون حذف بشن و به جاش آدمی بیاد تو زندگیمون که واقعا عاشقانه ما رو میخواد و بهمون توجه میکنه 

لیاقت ما دست کم اینه که کسی که با تمام وجود دوستمون داره 

بیاد تو زندگیمون و همه‌جوره مسکن هم بشیم

خدا در روح من جاریه

یه غم سنگین رو دلمه همین الان دارم اشک میریزم

امشب میدونی چیشد؟ اتفاقی آهنگی که اون برام فرستاد رو گوش دادم قلبم مچاله شد همون حس قبل تو وجودم تداعی شد و همون کلماتی که واسه ابراز علاقه به من به کار می‌برد که دقیقا همه تو اون آهنگ بودن

اما یه سیلی به خودم زدم که یادم بیاد روزای بد رو هم گفتم خفه شو بابا پاشو جمع کن خودتو انگاری یادت رفته که...

😂😂😂

خدا در روح من جاریه

امشب میدونی چیشد؟ اتفاقی آهنگی که اون برام فرستاد رو گوش دادم قلبم مچاله شد همون حس قبل تو وجودم تدا ...

نمیدونم چرا با همه اون رفتاراش بازم پلم تنگ میشه براش، انگار خودمو مقصر میدونم نتونستم جذبش کنم یا سر یکی دوحرکت دلشو زدم خودمو دائم سرزنش میکنم

نمیدونم چرا با همه اون رفتاراش بازم پلم تنگ میشه براش، انگار خودمو مقصر میدونم نتونستم جذبش کنم یا س ...

طبیعیه که الان اینطوری باشی من داغونتر بودم ولی یه روز خودت میخندی به الانت 

بعدم درباره جذب کردن هیچوقت خودت رو مقصر ندون اگه یکی عاشق کسی باشه در هر صورت فحشش بده هم میخوادش 

یه دوست دارم پسره بهش پیشنهاد داده اینم گفته نخیر تو زشتی نمیخوامت پسره هم دکتره و همه چی تموم 

با این حال پسره خودشو میکشه براش 

آخه فک کن ریده به یارو بازم اینطوری میخوادش 

اونوقت من چی کم گذاشتم واسه حاجی که منو از ته قلب نخواد؟ نمیخواد دیگه چیکار کنم مگه من کم کاری کردم 

دیگه سوئیچ قلب اونم دست منه؟😂😂😂

خدا در روح من جاریه

طبیعیه که الان اینطوری باشی من داغونتر بودم ولی یه روز خودت میخندی به الانت بعدم درباره جذب کردن هیچ ...

اوهوم راست میگی اگه واقعا دوسم داشت هرچی هم میشد بازم علاقش کم نمیشد ،مثل دوست داشتن من نسبت به اون با همه اون رفتاراش دوسش داشتم و پیش خودم توجیحش میکردم