2777
2789
تو خوانواده ماام خیلی داریم که خانم از آقا هفت هشت سال بزرگتره هیچکسم با این موضوع مشکلی نداره اتفاق ...

ترسيدم بهم خيانت كنه بعدا كه من پير شدم بره با جوون

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

زن زود شکسته میشه یک بچه که بیاری سن بالا تر نشون میده بر عکس مردا که بی بی فیسن

من از یک دختری خوشم اومد خیلی باهام خوب بود راحت بود یک چند مدتی حرف می‌زدیم سر کار بود اون دختره البته بعد ب مدت گفتم بیشتر آشنا شیم آیدی تلگرام یا پیج اینستایی امکانش هست بده گفت حقیقتا من از اونجور دخترا نیستم وارد اینجوری رابطه ها بشم خانوادم مخالفه یچبغد این حرفاش یچیزی گفت مغزم رگ ب رگ شد گفت من شما رو ب چشم داداشم می‌دیدم 

باز آخرش گفت باید از طریقه ی دیگه ای وارد می‌شدی گفتم یعنی چی گفت خودت باید بدونی گفتم خانواده ؟😐😂

گفت بله می‌خاست سریع برا ازدواج بکش

ونه منو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاااالی...اصلا تا کسی نپرسه متوجه این تفاوت نمیشیم

عزیزم من نجوم میخونم و از طریق ستاره شناسی ارتباط افراد و علت جذب شون بهم رو بررسی میکنم ولی بیشتر ادما هم سن هم هستن 

اگر تاریخ تولدتون درسته میتونی بهم بگی برا تحقیقاتم

خب به خانوادت نمیگفتیوقتی باهم خوبید و مشکلی ندارید

مگه ميشه نفهمن 

روز عقد مشخص ميشد 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خدایی چه دختر عاقلی بوده

باز بقیه میگن تله بوده گفتم نه بهش نمی‌خورد محترمانه گفت

فقط یچیزی دهنمو درگیر کرده ازم 3 سال بزرگتره اول گقت آیدی یا پیجی نمیدم بعد گفت ب چشم داداشمی آخر چرا اینو باید بگه از طریقه دیگه ای وارد می‌شدی ؟

خیلی غرورم له شد میدونی آخه این دومین باره ک میخواستم وارد رابطه شم اینجوری نیستم ک با صد تا باشم هر روز درخواست بدم ب این اون واسم خیلی سخت بود