2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزم...خداروشکر...۱۲ساله ازدواج کردیم و دوتا بچه داریم...یه دختر یه پسر...با هم خوبیم...فقط بدیم ...

عزیزم ان شاالله خوشبخت بشین و پایدار واسه منم دعا کنید سریع تر برم سرخونم 😘

منم ۱۲

خوبید باهم؟

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم این کاربری رو. پس راجب تاپیکای قبلی میاین سوال میکنید بدونید مال من نیست که بتونم بهتون جواب بدم🤦🏻♀️

هیچ چی به سن نیس خداکنه طرف خوب باشه

ولي من حس بدي داشتم 

و اينكه به خانوادم چطو. ميگفتم ازم ٨سال كوچيكتره 

قيافه اون از من بيشتر ميخورد

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

چرا همش باید مرد یا پسر بزرگ تر باشه حالا بر عکس باشه چی میشه مگه 😐😂

زن زود شکسته میشه یک بچه که بیاری سن بالا تر نشون میده بر عکس مردا که بی بی فیسن

عزیزم ان شاالله خوشبخت بشین و پایدار واسه منم دعا کنید سریع تر برم سرخونم 😘

ممنون گلی...

ایشالله عزیزم...واقعا دوره نامزدی سخته...وقتی بری خونه خودت و با عشق اون خونه رو بچینی و کنار همسرت باشی اون وقته که آرامش داری...خوشبخت بشین گلم😍

ولي من حس بدي داشتم و اينكه به خانوادم چطو. ميگفتم ازم ٨سال كوچيكتره قيافه اون از من بيشتر ميخورد

تو خوانواده ماام خیلی داریم که خانم از آقا هفت هشت سال بزرگتره هیچکسم با این موضوع مشکلی نداره اتفاقا اونطوری بهتره خانم بهتر میتونه زندگی رو مدیریت کنه 

🔥👑با افتخار دت لکم👑🔥

ولي من حس بدي داشتم و اينكه به خانوادم چطو. ميگفتم ازم ٨سال كوچيكتره قيافه اون از من بيشتر ميخورد

خب به خانوادت نمیگفتی

وقتی باهم خوبید و مشکلی ندارید

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم این کاربری رو. پس راجب تاپیکای قبلی میاین سوال میکنید بدونید مال من نیست که بتونم بهتون جواب بدم🤦🏻♀️