2777
2789
عنوان

بنظرتون من بینیمو ترمیم کنم

271 بازدید | 19 پست

چندروز دیگه میشه ۸ماه که عمل کردم  ۱درصدم معلوم نیست عمل کردم کاش فانتزی عمل کرده بودم گفتم نیمه فانتزی طبیعی طبیعی شده بدون قوس فکرنکنم دیگه ورم باشه

بینیم گوشتی با نوک افتاده وپوست نسبتا ضخیم بود قبل عمل نوکش هنوزم انگارافتادست سربالا نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بینی تا یکسال جای تغییر داره همه دکترام اینو میگنبعدم الان دیگه کسی فانتزی عمل نمیکنه همه دنبال ...

میشه عکس فرستاد ؟آخه اصلا قشنگ نیست دماغم هیچکس متوجه عمل نمیشه انگار بزرگ وپهنه

عزیزم طبیعی که قشنگ ترهولی اگه خیلی رفته روی اعصابت یک سال و خورده ای صبر کن قشنگ ترمیم بشه الان زود ...

عکس خودمو فرستادم دکتر خودم گفت بعد ۲سال اگه ناراضی باشی ترمیم  میکنم برات

بنظر من که قشنگه به صورتتون هم میاد و اینکه قشنگ مشخصه یکوچولو ورم داره از این کوچیک تر میشه بینیتون

آره به صورتم میاد ولی دیدی اصلا مشخص نیست عمله ازنیمرخ بدتره انگار نوکش پایینه

آره به صورتم میاد ولی دیدی اصلا مشخص نیست عمله ازنیمرخ بدتره انگار نوکش پایینه

قسمت پره های بینیت هنوز ورم داره

حتی از نیم رخ هم ممکنه ورم داره باشه بینی تا دو سال بعد عمل تغییر میکنه من الان یک ساله و سه ماهه جراحی کردم همچنان عکس الانم با عکس دو ماه پیشم فرق داره اصلا نگرانش نباش واقعا قشنگه بعد از دو سال اگه خواستی تغییرش بدی جراحی کن

قسمت پره های بینیت هنوز ورم دارهحتی از نیم رخ هم ممکنه ورم داره باشه بینی تا دو سال بعد عمل تغییر می ...

مرسی عزیزم من بچه م دوسالش بود عمل کردم احساس میکنم مراقبتا رو درست انجام ندادم ماه اول خیلی قشنگ بود رفته زشت شد