2777
2789
عنوان

کار بدی کردم🥲😭

297 بازدید | 7 پست

شوهرم کلا به فکر من و بچم نیس وفقد کارهای خانوادشو انجام میده فقد برا خوابش میاد خونه این چن روز مثلا مرخصه از کار ولی اصلا مارو تحویل نمیگیره

منم از عمد بچمو دس عموش فرستادم دنبال باباش به بهونه حموم کردن البته فاصله فقد یک خیابونه جای که داره کارهای خانوادش و فامیلاشو انجام میده

بمیرم برا بچم چقد گریه کرد وقتی بزور فرستادمش ولی خب چه کنم فشار عصبی رو بود وظیفه شوهرم نگه داری کنه یکم 

الان عین چی پشیمونم کاش نمیفرستادم بچم خیلی گریه کرد تا رسید اخر خیابون خاک بر سرم

البته میدونم وقتی باباشو ببینه منو فراموش میکنه چون بیشتر دوسش داره

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ب تو و بچت اهمیت نمیده؟؟؟مگه زبون نداری؟؟

میگم فایده نداره اگه هم زیاد اصرار میکنم میگه طلاق

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

دل مادرانه اس غصه نخور عیب نداره اونم پدرشه دیگه وظیفه داره

بخدا منم خواستم یکمی استراحت کنم یا خودم خلوت کنم نیم ساعت

میدونم الان خودت اذیت هستی و من نباید حالتو بدتر کنم ولی عزیزم برای اینکه دیگه تکرار نکنی میگم بچه رو نباید قاطی بازی بزرگترها کرد. اگر پسرت رضایت داشت میفرستادی ولی دیدی پسرت اذیته چرا فشار روحی بهش وارد میکنی؟ اون بچه چه گناهی داره که بشه توپ فوتبال بین شما که باباش مسیولیت بفهمه؟ 

این راهش نیست واقعا

میتونی از قبل با همسرت هماهنگ کنی بگی فلانی مثلا من امروز فلان ساعت میخوام برم حموم لطفا بچه رو نگه دار... یا من فلان ساعت خرید دارم منو ببر.... یعنی واضح خواسته ات رو بگو و آرام آرام بازبان نرم ازش کار بکش... نه که فشارش رو روی بچه بیاری...