2777
2789
عنوان

شعر🙂

62 بازدید | 12 پست

من جدید به شعر علاقه پیدا کردم الان این و یهو گفتم به نظرتون خوبه ادامه بدم یا نه ؟ممنون میشم نظر بدین

من تو را دیدم یک لحظه ،شدم شاعری بی نام و نشان 

مانند:مرحومی که خاکش نام و تصویری نداشت

اشک هایم را نبین ،احوال زارم را نبین 

در دلم یک آرزوی بیش نیست،کاش می شود دید بار دیگر تو را 😁 

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

خیلی زیبااااس فقط بیت آخر نمی‌خورد بهش ولی قشنگ بود🥹

دلم خواست شعر بسرودم🫠😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا شروع بد نیست شعر قافیه نداشت شعر نیمایی میگی!😁

اولین بار بود یهو آمد تو ذهنم

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

خیلی زیبااااس فقط بیت آخر نمی‌خورد بهش ولی قشنگ بود🥹دلم خواست شعر بسرودم🫠😂

واقعاً پس باید کاملش کنم 

واقعاً پس باید کاملش کنم

به جای مانند میتونی بزاری مثل مرحومی...

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

برید سایت شعر نو اونجا میتونید ثبت کنید به اسمتون مشکلاتتونم میگن کامنت میزارن براتون...در کل خوب بو ...

مرسی❤️

به جای مانند میتونی بزاری مثل مرحومی...

اره خیلی بهتر میشه

خیلی عالیه خب همینشم

مرسی🫠