2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تهرانپارسم شديد ولي كوتاه بود منم داشتم ميخوابيدم

منم تهرانپارسم

طبقه پنجمیم

خیلی بد تکون خوردیم

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

چند ریشتر بود مرکزش کجا بود

نمره تو سایت لرزه نگاری

.......................یا صاحب الزمان !فرزندم را نذر یاری قیام تو می کنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن! ................... خواهش می کنم به هیچ بچه ای به خصوص زیر دو سال هیچوقت شکلات و شیرینی و کلا خوراکی ندین. شاید الرژی داشته باشه

دقیقا امروز رفتم از تو کابینت چیزی بردارم، چشمم خورد به تن ماهی. گفتم یادم باشه ساک نجات زلزله ببندم!!!!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
تهران

بخیر گذشته خداروشکر 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
پیش لرزه نداره زلزله پس لرزه داره که کوچیکتره از زلزله اصلی

چرا دیگه کرمانشاه اینطور بود اول یه کوچیک اومد بعد چند ساعت زلزله اثلی

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
چرا دیگه کرمانشاه اینطور بود اول یه کوچیک اومد بعد چند ساعت زلزله اثلی

نه بابا

یهو زلزله اصلی اومد

بعدش تا همین الان پس لزره دارن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
نه بابا یهو زلزله اصلی اومد بعدش تا همین الان پس لزره دارن

نه نه برو تو نت ببین خود شهر کرمانشاه نه سر پل ذهاب

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!