2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین گل گفتی👏🏻🤣😘

والا😂😂

فداتشم سیسی😁🥰

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

ممنون

آره آبجی برو راحت بخواب این ... زیادی خورده فوقش بخواد دوباره غلطی هم کنه طفلکی دوباره می‌ره زندان🤣🤣🤣اونجا دوباره حال کنه

اگه چیزیم گفت بگو فک کنم دلت واسه زندونت تنگ شده🤣🤣🤣

شب خوش😍😍✌🏻✌🏻

😍جاان خدا نکنه من به فدایت🤣🤣👏🏻👏🏻این مردا اسکلن فک کردن میتونن به همین راحتی ما دخترا رو بترسو ...

دوور از جونت

والا😎😂😁🥰

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

آره آبجی برو راحت بخواب این ... زیادی خورده فوقش بخواد دوباره غلطی هم کنه طفلکی دوباره می‌ره زندان🤣 ...

ممنون چشم من از ترسش اومدم تلگرامم رو حذف کنم اینقدر ساده م 😂😐

شبت پر از ستاره 🥰♥️

والا خودمم نمی‌دونم ولی گفت به جون خواهرم جوری پیدات کنم کف کنی

عزیزم دیگه نرو این چتا معتاد میشی بده،اینم از جلو کلانتریم فکر نکنم رد شده باشه

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی 😅😅🥰پس دروغ گفته یعنی

فداتشم 😘🥰😅

مطمئن باش دروغ گفته 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰

میشه برام بگی چطور حذف اکانت کنم از تلگرام زیاد بلد نیستم

برو سایت تلگرام

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد