2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آفرین گل گفتی👏🏻🤣😘

والا😂😂

فداتشم سیسی😁🥰

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

ممنون

آره آبجی برو راحت بخواب این ... زیادی خورده فوقش بخواد دوباره غلطی هم کنه طفلکی دوباره می‌ره زندان🤣🤣🤣اونجا دوباره حال کنه

اگه چیزیم گفت بگو فک کنم دلت واسه زندونت تنگ شده🤣🤣🤣

شب خوش😍😍✌🏻✌🏻

😍جاان خدا نکنه من به فدایت🤣🤣👏🏻👏🏻این مردا اسکلن فک کردن میتونن به همین راحتی ما دخترا رو بترسو ...

دوور از جونت

والا😎😂😁🥰

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

آره آبجی برو راحت بخواب این ... زیادی خورده فوقش بخواد دوباره غلطی هم کنه طفلکی دوباره می‌ره زندان🤣 ...

ممنون چشم من از ترسش اومدم تلگرامم رو حذف کنم اینقدر ساده م 😂😐

شبت پر از ستاره 🥰♥️

والا خودمم نمی‌دونم ولی گفت به جون خواهرم جوری پیدات کنم کف کنی

عزیزم دیگه نرو این چتا معتاد میشی بده،اینم از جلو کلانتریم فکر نکنم رد شده باشه

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی 😅😅🥰پس دروغ گفته یعنی

فداتشم 😘🥰😅

مطمئن باش دروغ گفته 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

میشه برام بگی چطور حذف اکانت کنم از تلگرام زیاد بلد نیستم

برو سایت تلگرام

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز