2821
2789
راست میگی هاا😅من چقدر ساده م🤦🏼‍♀️

😂

مطمئن باش اون طرفی هم که اومده پی ویت چرت و پرت گفته

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور آخه من فقط یه آیدی تلگرام ازش دارم یه عکس که تو تلگرامه نمی‌دونم خودشه یا نه

با ایدی تلگرام شماره شو در میارن عکس هم اگه باشه ی دقیقه میزنن کامپیوتر از طریق چشم هاش در میارن کیه ولش دنبال دردسر نرو نگرانم نباش 

زر زده

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
با ایدی تلگرام شماره شو در میارن عکس هم اگه باشه ی دقیقه میزنن کامپیوتر از طریق چشم هاش در میارن کیه ...

نه کلا دنبالش نمیرم گفتم اگه بعداً از طرفش اتفاقی برام افتاد حداقل ازش چیزی داشته باشم خانوادم بدونن پس ایدیشو نگه میدارم 

خدا کنه یه جور راحت گفت قتل کردم انگار گوسفند کشته بود😐😅

اون نمیتونه مگس بکشه چه برسه آدم 

بعد چطور آدم کشته و آزاده 

اصلا چطوری تو  زندان تتو زده 

بعد چرا باید با تو در بیفته 

یا آشناست میخواد ایسنا کنه یا هم بچه ۱۴ ساله علاف 😅😅🤣

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اسم واقعی ندادی با عکس هیچ گوهی نمیخوره زر مفت زده اگه عکس داشت میتونست بیا شهرت عکسو نشون بده

نه اسم واقعیم نه عکسم هیچ کدوم ندادم ولی شهرم گفتم 

خداروشکر بهش گوش نکردم همش خواهش کرد عکس بفرست می‌فرستادم بدبخت میشدم واقعا

اون نمیتونه مگس بکشه چه برسه آدم بعد چطور آدم کشته و آزاده اصلا چطوری تو زندان تتو زده بعد چرا باید ...

تو چت ناشناس تلگرام آشنا شدیم یعنی می‌تونه آشنا باشه؟

یعنی تو زندان نمیشه تتو زد

تو چت ناشناس تلگرام آشنا شدیم یعنی می‌تونه آشنا باشه؟یعنی تو زندان نمیشه تتو زد

اون اگه آدم بود که از چت ناشناس نمیومد الکی داره زارت و پورت میکنه کلا بیخیال 😅 اگه چت ناشناس باشه نه 

نه نمیشه تتو زد 

گفت اصل بده منم اصل دادم بعد همینجور گذشت گفت عکس بفرست نفرستادم اون فرستاد هزارتا تتو داشت گفتم این ...

😂😂😂ازکجا پیدات کنه؟

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز