2777
2789
عنوان

پرستار ها بیاید بچه ها بیاید کمکم

172 بازدید | 31 پست

آقا اگه جا من بودید چیکار می‌کردید من پرستاری آزادم ترم یک بعد دیگه دو سه تا امتحان دارم تموم شه ترم یک هزینه عام خیلی بالاست مامان بابام زور فرستادم این جا گرچچه پرستاری دورت دارم ولی خیلی بد میگن ازش از طرفی انصراف بدم سه ماه بیشتر تا اردیبهشت نمونده و دوازدهم یازدهم هست منم پایه قوی ندارم بعد برا مرخصی باید پول بدیم بعد قبولم شدم باید انصراف بدم اونم کلی پول میخاد به نظرتون توی چهار سال لیسانس پرستاری هرچی وقت گیر آوردم بخونم برا کنکور درسم تموم شد سری کنکور بدم میتونم برنامه ریزی کنم توی چهار سال بچه ها واقعان موقعیت بدیه لطفا کمکم کنید پرستار های عزیز من عاشق پرستاریم کمک به مردمم هدفمه ولی میگن فرار کنید از این رشته ای خدا یک راه بزار جلو پام کمکم کنید دیگه دارم از زندگی نا امید میشم افسرده میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کسی رو میشناسم پارسال پرستاری میخوند از همین تایما شروع کرد و امسال دندون میخونه

خوب چه پایه ای داشت؟از بهمن شروع کرد؟من امسال دوازدهم یازدهم همزمان باید ترمیم کنم ۲۵تا امتحان توی ۳۰روز

پرستار نیستم،بنظر من درست رو بخون،هر رشته و دانشگاهی بخونی هزینه ش بالاس پرستاری مزیت خوبش اینه میتونی با مدرکش مهاجرت کنی

من باشم تمام تلاشمو میکنم و ادامه میدم،فقط به مهاجرت فکر کن،بتونی کار هم کنی عالی میشه

پرستار نیستم،بنظر من درست رو بخون،هر رشته و دانشگاهی بخونی هزینه ش بالاس پرستاری مزیت خوبش اینه میتو ...

مهاجرت پول ندارم دیگه کار میکنم برا پرستاری ولی پرستارا میگن چرا آمدی این رشته برو ازش

امسال نمیشه فک کنم وقت کمه از طرفی خودمم عاشق پرستاری ام 🥲

میتونی به خدا میتونی من خودم یک دل نیستم برا انصراف چون خانواده پشتم نیستن برا انصراف ولی تو میتونی تعهدی با رتبه های بالاتر میگیره امسال با پرستاری شهرای بزرگ تعهدی میاری بخون نجات بده زندگیتونو