2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا شم

113 بازدید | 11 پست

خانوما سلام..اصلا حالم خوب نیست دیگ نمی‌خوام با دوس پسرم ادامه بدم..دو سال خورده ایه باهاشم اما دیگ نمیکشم کاراش ب خرخرم رسوندن میخوام تموم کنم..چی بهش بگم؟پیام ندادم بهش دیشب زنگ زدم پیش رفیقاش بود صدامو گذاشته بود رو اسپیکر اصن دیگ نمیتونم

میخوام جدا شم چه پیامی بدم بهش؟؟تروخدا نگین چیزی نگو برو میخوام جوری برم پشت سرم نبینم و بدونه مقصر خودش بوده و بسوزه و دیگ ام بر نگردم خیلی صبر کردم اما دیگ نمیتونم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا صداتو گذاشت رو اسپیکر؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

۱۸ سالمه

رک باش باهاش

بگو نمیتونم باهات ادامه بدم به این دلایل

از رفتارات خسته شدم

نامردیه بدون هیچی گفتن طرف رو بلاک کنی

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

از دست شما ها کم مونده روانی بشم 

دوست پسرته شوهرت که نیست اذیت بکنه تحمل بکنی😐 به جهنم اصلا بزار نسوزه مهم روح روان خودته بلاکش کن و تمام 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اگه میخوای واقعا بسوزه بدون هیچ حرفی بلاک کن و برو بدون هیچ ردی 

هیچی مثل این نمی سوزونه هیچ حرفی و پیامی بدتر از بی محلی نیس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀