2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

76 بازدید | 15 پست

احساس می کنم که هویجی یا برگ چغندری چیزی هستم که به من بدبخت خدا زده محل نمیدین.یا بهتره بگم که اصلا آدم حساب نمیکنید چه در مجازی چه در دنیای واقعی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله.راحت باشین خواهر

ببین من ی خواستگار خوب داشتم ک همه میگفتن خوبه اول از همه ام مادرم خیلی دوست داشت بقول خودش من ازدواج کنم برم راحت بشه💔

من بعد از یک ماه رفت و آمد با این پسر گفتم نمیخوام و داستان من تازه از اینجا شروع شد 

ریپ بزن بقیشم بگم اینجوری زیاد میشه

الهی که برای دلت بمیرم

خدانکنه. تا؟ه از وقتی گفتم نمیخوام چقد دعا گرفتن چقذ اومدن حرف زدن باهام چقد تحقیر ک تو لیاقت نداری و فلان و بهمان .بدش گفتن یکم دیگه باید با پسره بری بیای شابد خوشت اومد . من هر بار این ادم میدیدم بیشتر می‌فهمیدم ک من این آدم و با عقلم انتخاب کردم ن با قلبم.

ریپ بزن

فدات خواهرم

بعد ی روز دیدم بابام میگه بیا بریم بیرون رفتیم و اومدیم توی ماشین نشسته بودیم ک شروع کرد حرف و نصیحت و اینا ک من گفتم نمیخوام گفت دوتا انتخاب داری یا ب این پسره میری یا اگر نری . دانشگاه حق نداری بری . بیرون حق نداری بری‌ . گوشیت به اینترنت وصل نمیشه هیچوقت. خونه ی هیچکس حتی عمه و خاله و اینا حتی با دعوت نمیری . مهمونی چ بزرگ چ کوچیک حق ندارم شرکت کنم.خرید نمیرم اگرم رفتم فقط بابام باهام میاد . مسافرت تعطیل . همه همه ی این کارا رو انجام بدن جز من ب قول خودش فقط با کفن میتونم از خونه در بیام بیرون .

ریپ بزن

بگو عزیزم

دقیقا زمانی فهمیدم ک روح از تنم جدا شد ک 

فهمیدم همه ی اینا نقشه ی مامانم بوده ک منو شوهر بده🙂💔

وگرنه من راضی نمیشدم میدونست بابام ی هرفی بزنه پاش میمونه اینارو کرد توی مغزش .

الان من موندم و آدمی ک حتی بهم دست میزنه حس تجاوز بهم دست میده و من واقعا نمیدونم چیکارکنم 💔