2777
2789
عنوان

خدا لعنتم کنه

147 بازدید | 10 پست

من دهم انسانی ام اول سال به یک مدرسه رفتم که نزدیک خونمون بود چند قدم فقط با خونمون فاصله داشت اما اون‌جا ۳۵ تا دانش آموز تو هر کلاس بود تازه درسای عمومی رو هم با پایه های دیگه یک کلاس میکردن تو یه کلاس ۶۰ نفر می‌شدیم من نتونستم این وضع رو تحمل کنم و مدرسمو عوض کردم به یک مدرسه دور رفتم که پیاده نمیشه رفت و بای با سرویس برم چون خیلی دوره ماهه ۷۵۰ تومن به سرویس پول میدم الان سر ماه نزدیکه امروز شنیدم بابام داشت به مامانم میگفت وضع مالیمون فعلا خرابه 

خدا لعنتم کنه که کنار نیومدم و همچین مشکلی درست کردم 😭😭😭😭😭😭

به خاطر من بیاد بابام غصه بخوره 

این مدرسه ی نزدیک خونمون هم دیگه ثبت نامم نمیکنه مدیرش بدجور باهام لج افتاد سر این مدرسه عوض کردن الکی

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم بچه بودم تا پدرم درمورد وام و قسط صحبت میکرد نگران میشدم. الان که خودم بچه دارم میبینم اصلا جای غصه خوردن نداشته، اینا صحبت های روال بین زن و شوهره و شما نگران نشو

اونا اگه نمیتونستن سرویس نمیگرفتن

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
عزیزم منم بچه بودم تا پدرم درمورد وام و قسط صحبت میکرد نگران میشدم. الان که خودم بچه دارم میبینم اصل ...

نه خب مجبورشون کردم که سرویس گرفتن چند روز قهر کردم مدرسه نرفتم بابام خودش هم صبح همینجوری بهم گفت کاشکی مدرسه ها تعطیل بشه از کجا بیارم پول سرویس بدم 

....

نه خب مجبورشون کردم که سرویس گرفتن چند روز قهر کردم مدرسه نرفتم بابام خودش هم صبح همینجوری بهم گفت ک ...

ای بابا

ان شاءالله اوضاع مالیشون روبراه بشه.

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
من همش به خودم بابت اینکه سرویس گرفتم لعنت می‌فرستم آبان مدرسمو عوض کردم تا الان یک و نیم میلیون پول ...

اشکالی نداره عزیزم

دیگه شده