2821
2789
عنوان

خردکن برقی

349 بازدید | 10 پست

الان داشتم کیک مخلوط میکردم یهو صداش عوض شد و دیگ کار نکرد بنظرتون درست میشه

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌تجربیاتم رو در هر زمینه ای به اشتراک میزارم خواستید میتونید تگم کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیه مارکش چند خریدی؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
یکم صبر کنین بعد استفاده کنیندود خارج نشده ازش؟

نه دود نداشت

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌تجربیاتم رو در هر زمینه ای به اشتراک میزارم خواستید میتونید تگم کنید

اگ زیاد روشن داشتی شاید داغ کرده ربع ساعتی صبر کن سرد بشه

امیدوارم روشن بشه

از خورد کن نباید یکسره استفاده کرد 

واسه درست کردن کیک باید ده دوازده دقیقه روشن باشه همزن 

با خردکن کیک درست کردن اشتباهه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خرد کن من زیاد استفاده کنم گرم بشه قطع میکنه خودش

اخه واسه من اصلا اینطوری نبوده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792