دلم یه معرف ازدواج میخاد که رسمی نباشه . یعنی پنهاتی معرفی انجام بده و هیچکس ندونه معرف هستش . بعد هم مثلا پنهانی به کساییکه میدونه پیشنهاد بده بگه این دختر از آشناهامونه . یعنی وجود داره چنین کسی میشه اصن ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم .. باید خیلییی اعتماد داشته باشی به طرف که به کسی نگه.. ولی کانال های معرف مجازی معتبر هستن تو ایتا
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
اره خب و با آشنا هم ازدواج نمیکنی هم استانی ها رو به هم معرفی میکنن
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خوشم از پسرایی نمیاد که اونجا اسم مینویسن . من خودم خیلی تو اجتماع نیستم یعنی شرایطشو ندارم
متوجهم حق داری بهترین کار اینه تو اجتماع باشی اگه هم نمیتونی که انشاءالله خدا یه فرد خوب رو نصیبت کنه عزیزم ❤