2777
2789
عنوان

عمر کوتاه

92 بازدید | 7 پست

پنج ساله دیگه سی سالم  میشه  اصلا دوس ندارم دهه سی زندگیمو ببینم  الانشم حس میکنم قد ی دایناسور عمر کردم دیگه کافیه  حتی اگه  ازدواجم کردم بادوس پسرم  جفتمون قبل سی سالگی بمیریم  چرا  همچینم  از اولشم عاشق  عمر کوتاه بودم  هم  خانواده بابام هم خانواده مامانم خیلی زیاد عمر میکنم  پدر بزرگم 91 سالشه  میترسم  خدانکرده منم مثل اینا زیاد عمر  کنم والا من تا الانشم خودمو بزور به25 رسوندم  

😐😐😐

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر تا الان خرج نمیشد 

جنگ در کشور خودت بود 

و الان باید داخل چادر 

های سوخته کف خیابان روی سرت بمب سنگر شکن مینداختن

یا بمب های فسفری ...

اگر تونستی فقط یک کلیپ از مردم غزه ببینی 

بعد بیا در خدمتم تمام قد ...

فقط یک کلیپ از این نسل کشی ‌

مگر روحت قبل از جسمت مُرده باشه 

و خالی حس انسانیت باشه .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هر کشور یک بودجه نظامی مخصوص خودش رو داره 

اگر داره صرف می‌کنه از خود بودجه اش هست 

نه از جیب مبارک شما 

هر کشوری بودجه نظامی داره 

برو بودجه نظامی ارتش آمریکا و یا کشورهای دیگه رو ببین ...

چقدر برای امنیت مملکت شون ارزش قائل اند 

و در عوض نمیخوان ما بودجه صرف کنیم 

تا ضعیف و ضعیفتر بشیم و لقمه ای بشیم که بشه راحت تر تجزیه کرد 

مثل لیبی 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هر کشور یک بودجه نظامی مخصوص خودش رو داره اگر داره صرف می‌کنه از خود بودجه اش هست نه از جیب مبارک شم ...

بودجه کشور از کجا تامین میشه؟ خامنه ای از جیب مبارکش خرج بودجه نظامی میکنه  ارثیه باباش که داره خرج مقاومت حزب الله  سوریه لبنان میکنه آخه  تهی مغز   تو میای ایران رو با  لیبی غزه یکی میگیری   یک درصد از جمعیت جهان رو تشکیل میدیم ولی بیش از7درصد از منابع طبیعی جهان رو داریم   اختلاس های میلیاردی میکنن دکل نفت رو باجاش میدزدن  بخاطر جاده های بی کیفیت ی عالمه مالیات میگیرن  آب برق نفت گاز کشور رو مفت میدن کشورای دیگه   صیغه ساعتی  چند همسری رو رواج میدن تو جامعه  بخاطر آدمای امثال شما پرستو های نظام که مشت فاحشه هستین  این  نظام کثیف  هنوز مونده   بشین تا مهدی موعودت ظهور کنه زارت  چن قرن قراره ظهور کنه ی عالمه آخوند هس ینی 313یارش جور نشد  که بیاد