2777
2789
عنوان

حالم بده کمککک😭

159 بازدید | 21 پست

توی حیاط خوابگاه نشستم دارم بدون دلیل گریه میکنم و استرس دارم یوقت کسی منو ببینه واقعا هیچ راهی نیست من امتحانای دانشگاهم رو تو شهر خودم مهمان بشم و بدم؟ من دیگه نمیکشم واقعا افسردگی شدیدی دارم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته من درک میکنم چه رشته‌ای میخونی؟ چقدر ازخانواده ات دوری،

تغذیه ، حدودا ۵ ساعت راهه ، انقدر از اینجا بیزارم که پتانسیل اینو دارم که انصراف بدم ، فقط به امید اینکه انتقالی میگیرم دارم ادامه میدم 

تغذیه ، حدودا ۵ ساعت راهه ، انقدر از اینجا بیزارم که پتانسیل اینو دارم که انصراف بدم ، فقط به امید ا ...

دوستی کسی نداری بااون وقت بگذرونی تنهای تنها که نیستی؟ ترم چندی راستی؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

خب آخه چرا عزیز دلمدلتنگ شهرتونی؟ یا نمیتونی درس بخونی؟

شدیدا دلتنگ میشم اصلا دلیل خاصی ندارم ولی فقط دلم میخواد برگردم خونه مون ، درس خوندن واقعا واقعا ساده ترین کاریه که اینجا میکنم 

شدیدا دلتنگ میشم اصلا دلیل خاصی ندارم ولی فقط دلم میخواد برگردم خونه مون ، درس خوندن واقعا واقعا ساد ...

شاید به خاطر اینکه نتونستی دوست برا خودت اونجا پیدا کنی

یا فعلا تصمیم نگرفتی چیکار کنیو هدفت چیه

دوستی کسی نداری بااون وقت بگذرونی تنهای تنها که نیستی؟ ترم چندی راستی؟

به خاطر همین نوسانات اخلاقیم با کسی صمیمی نمیشم اما تقریبا با همه خوبم ، هیچکس نمیدونه پشت چهره خوشرو و خندان من یه آدم با این میزان ناراحتی هست

شاید به خاطر اینکه نتونستی دوست برا خودت اونجا پیدا کنییا فعلا تصمیم نگرفتی چیکار کنیو هدفت چیه

من از روز اولی که اومدم همینطوریم

روزا هدفم اینه که تند تند زمان بگذره تا من برگردم خونه مون ، هیچ هدف خاصی ندارم 

به خاطر همین نوسانات اخلاقیم با کسی صمیمی نمیشم اما تقریبا با همه خوبم ، هیچکس نمیدونه پشت چهره خوشر ...

خودت واذیت نکن اگه دانشگاه دولتی هستی ودانشگاه معتبری هست بمون تموم بشه اگر نه کارای انتقالی ات وپیگیری کن 

خودت واذیت نکن اگه دانشگاه دولتی هستی ودانشگاه معتبری هست بمون تموم بشه اگر نه کارای انتقالی ات وپیگ ...

دانشگاه خیلی خوبیه من با رتبه و ترازی که باهاش پزشکی تعهدی رفتن اومدم اینجا ، فقط مشکل خود منم که حالم خوب نیست

دانشگاه خیلی خوبیه من با رتبه و ترازی که باهاش پزشکی تعهدی رفتن اومدم اینجا ، فقط مشکل خود منم که حا ...

پس بمون نگفتی ترم چندی؟