2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

169 بازدید | 20 پست

فقط مواقعی که میخوایم همو حضوری ببینیم پیام میده که فلان ساعت بیا بقیه مواقع نه دیشب کل پیماماونو پاک کردم پیام داد چطوری عشقم خیلی کم این کلمه رو میگه بهش گفتم داشتم ازت ناامید میشدم گفت چه دل نازکی عشقم چی بگم بهش؟؟

خب ما تو رابطه شما نیستیم ولی اگه میگی فقط مواقعی ک میخواید برید بیرون پیام میده باید بگم ک گلم انتخابت اشتباه بوده ایشون اهمیتی ب شما نمیده وقتی بعده یه مدت گفتی چ عجب اینو گفتی گفته چ دل نازکی ینی براش اهمیتی نداره 

شمام مثل خودش باش و پیششم نرو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر حوصله صبح بخیر شب بخیر داری

درطول روز مشغله کاری داره ولی طهر تایم استراحت داره کم شده که زنگ بزنه صحبت کنیم بقیه رابطه ها زو میبینم اینطور نیست در طول روز احوال همو میگیرن 

خب ما تو رابطه شما نیستیم ولی اگه میگی فقط مواقعی ک میخواید برید بیرون پیام میده باید بگم ک گلم انتخ ...

خودمم حس بدی پیدا کردم فکر میکنم من بیشتر تو فکرشم الان در جواب این پیامش چی بگم که خوب باشه؟

خودمم حس بدی پیدا کردم فکر میکنم من بیشتر تو فکرشم الان در جواب این پیامش چی بگم که خوب باشه؟

بخند بگو دل نازک؟

جواب این حرفتو زمانی میدم ک واسه دیدنت واسم زمان و مکان تعیین کردی

بعد اون روزی ک گفت امروز فلان ساعت بیا بگو نمیام اگ چیزی گف و اعتراض کرد بگو عه عشقم دلنازک شدی

بخند بگو دل نازک؟جواب این حرفتو زمانی میدم ک واسه دیدنت واسم زمان و مکان تعیین کردیبعد اون روزی ک گف ...

اتفاقا الان هم زنگ زد جواب ندادم ازش پرسیده بودم روزای اول هدفت از رابطه چیه گفت فعلا همینکه کنار هم حالمون خوب باشه خوبه فعلا تو فکر ازدواج نیستم .اینا بعنی دارم وقتمو الکی براش دارم هدر میدم

ولی همینطوری ولش نکن حقشو بزار کف دستش بزار حالش جا بیاد بعد ولش کن

چطوری یعنی؟؟

یه جوری که بدونه دلیل تموم شدن رابطه کوتاهی و کم توجهی اون بود شایدم خونسردی و بی خیالی و این تا اخر یادش بمونه .

چطوری یعنی؟؟یه جوری که بدونه دلیل تموم شدن رابطه کوتاهی و کم توجهی اون بود شایدم خونسردی و بی خیالی ...

اره دقیقا بهش پیام نده جواب پیاماشم با تاخیر ۲ یا ۳ ساعته بده اگه گفت بیا بیرون و .. بگو وقتم پره اگه خالی شد خبرت میکنم..

یا مثلا بگو امروز با دوستام قراره برم بیرون 

الان یه رابطه نزمال و طبیعی چه چیزایی یا چه کارایی توش هست؟یا رفتارشون نسبت به هم چجوریه؟

یه رابطه نرمال اینه ک همدیگه رو از جایی ک میرن و با افرادی ک میرن مطلع کنن مثلن بگن عزیزم من دارم با فلان دوستم میرم بیرون

اگه پسره شاغل باشه و دختررو دوس داشته باشه و واسش ارزش قائل باشه وسط کارش پیام میده ببینه حال پارتنرش خوبه چیکار میکنه

و صب بخیر شب بخیرم ک دیگ سرجاشه

و کادو خریدنننن بنظرم پسری ک واسه دختر حتا یدونه ابنبات کوچیکم نخره ینی اهمیتی واسش قائل نیست و این قربون صدقه هاعم ک تو همه ی رابطه ها هست چ نرمال چ غیر نرمال