2777
2789
عنوان

دانشگاه

99 بازدید | 13 پست

لطفا اون عزیزانی ک رشته زبان انگلیسی خوندن جواب بدن ک با زبان نسبتا ضعیف میتونیم از پسش بربیایم؟؟ و اینکه چ شاخه ای بریم بهتره برای ضعیف ترا مترجمی زبان یا آموزش زبان انگلیسی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من رفتم رشته مترجمی زبان چون سطح بقیه بالاتر بود اونموقع زمان کرونا هم بود یادگیری سخت همه جلسه اول داشتن به زبان انگلیسی خودشونو معرفی میکردم من اصلا نمیدونستم چی بگم

برا همین انصراف دادم و بعد چند سال رفتم یه رشته دیگه الانم خودخوان زبان میخونم

نمیدونم دانشگاه من اینجوری بود یا بقیه دانشگاها اینجوریه در صورت کلی اگه میخوای بری خوووب تحقیق کن

من رفتم رشته مترجمی زبان چون سطح بقیه بالاتر بود اونموقع زمان کرونا هم بود یادگیری سخت همه جلسه اول ...

ارهههه ازین میترسم حالا چند شاخه داره تو اینترنت هم انقد واضح نمیگن ک😭😭

ارهههه ازین میترسم حالا چند شاخه داره تو اینترنت هم انقد واضح نمیگن ک😭😭

تازه من از خود دانشگاه پرسیدم گفت در حد سطح دبیرستانه ولی نبود

بنظرم برو از دانشجوا یا اساتید اون رشته ی دانشگاه بپرس

تازه من از خود دانشگاه پرسیدم گفت در حد سطح دبیرستانه ولی نبودبنظرم برو از دانشجوا یا اساتید اون رشت ...

میخوام انتخاب رشته کنم مامانم میگ برو زبان منم که نمیخام بمونم حالا دارم تحقیق میکنم هرکی یچیز میگ والا سردرگمم🫠🫠فک میکنم اونایی ک قوین میرن

میخوام انتخاب رشته کنم مامانم میگ برو زبان منم که نمیخام بمونم حالا دارم تحقیق میکنم هرکی یچیز میگ و ...

چی بگم عزیزم

برا من که سخت بود با اینکه گفته بودن در حد زبان مدرسست