2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم واسه اینجا

166 بازدید | 11 پست

چرا نمیذارید مردم نظر و عقایشون بیان کنن؟

من تاپیک گذاشتم و نظر خودم دادم بقیه هم داشتن دیدگاه خودشون میگفتن چرا این فضا رو می گیرید؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درباره چی بود

لس آنجلس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چون مردم فرهنگ اینو ندارن عقاید مخالف خودشونو بشنون دعوا میوفتن 

متاسفانه مشکل ما ایرانیا همینه، همیشه می‌خوایم عقاید خودمونو تو کله بقیه فرو کنیم. 

حالا اینام کلا میان صورت مسئله رو حذف میکنن اجازه صحبت نمیدن😑

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

اینجا فقط یه عده مجازن عقایدشونو بگن سایت شده تریبون یه طرفه برای یه عده هرکسی غیر از نظر اونا بگه سریع تعلیق میشه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
لس آنجلس

کاش ما یاد بگیریم بدون هیچ توهین و بی ادبی نظرمونو بیان کنیم اینجا هرکی با هر کاربری که مخالفه سریع گزارش میزنه من تو تاپیک نبودم اما به نظرم مردم اونجاهم تقصیری ندارن و یکی هستن مثل ما 

بعضی‌ها هم فقط قوانین سایت و مبصر‌های سایت رو موقعی که بحث و نظراتی که داده شده مطابق میلشون نباشه یادشون می‌آد.

اگر نظرات خلاف قوانین سایت مطابق خواستشون باشه خودشون مجلس گرم کن می‌شن؛ اگر نه جد و آباد نی‌نی‌یار و... رو ردیف می‌کنند که این نظر خلاف قوانین سایته!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
لس آنجلس

خوش به حال اونا که آنقدر بی دغدغه هستند نگرانی‌شون شده است آنجلس شاید هم از همونجا آنلاین میشن😁

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نه والا راجب هیچ چیزی نمیذارن نظرشون بگن

اگه بگم که الان من دائم التعلیق بازم تعلیق میشم ولی یه عده خیلی راحت تفکرات خودشونو به صورت پست و تاپیک منتشر میکنند یه عده دیگه با یه پست تعلیق میشن