2777
2789
عنوان

از بین برنده ی سوسک قوی

69 بازدید | 13 پست

خانوما تجربه ای دارید ،اخه الان زمستونه با این حساب بازم تو خونمون میبینمشون ،خونم قدیمیه و مجتمع ،چیکار کنم خسته شدم ،همسرمم همکاری نمیکنه خونه رو عوض کنیم یه سوسک کش قوی سراغ ندارید همشون از بین ببره؟

بعداز هرسختی اسانی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا اسپری قهرمان بزن... یا سم ایکون که با اب قاطیکنی بی نظیره حتی تخم سوسکم خشک میکنه بعد راه ابای خونه رو حتما چک کن تخم نذاشته باشن. یه مدت سم ایکون بریزی تا یه سال نمیبینیشون

یا اسپری قهرمان بزن... یا سم ایکون که با اب قاطیکنی بی نظیره حتی تخم سوسکم خشک میکنه بعد راه ابای خو ...

آیکون همون‌جوری اینور اونور بزنم یا تو لوله ها؟

بعداز هرسختی اسانی است
میریزی دوباره در میان .خونه ی ماهم قدیمی هست کاریش نمیشه کرد ‌.تقصیر همسرت هم نیست خرید وفروش خونه ت ...

ای بابا بهترشو نمی‌گم که بخره از این بدترشو بخره  ولی اینجا نباشه ،وسط شهرکیم وکله لوله شهرک قدیمیه چه برسه به خونه

بعداز هرسختی اسانی است
باور کنید دیگه کامن اثر ندارد ،اونقد زدم دیگه عادت کردن حتی چند بار رو سرشونم میزنم مست میشن فرداش م ...

تاریخ گذشته نیست سمت؟ کامن خیلی قوی و خوب هست، بریزی دور آشپزخونه و نشوری کلی سوسک مرده جمع میشه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
باور کنید دیگه کامن اثر ندارد ،اونقد زدم دیگه عادت کردن حتی چند بار رو سرشونم میزنم مست میشن فرداش م ...

باید ریشه کن بشن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!