2777
2789

امروز با خواهرم بحثم شد هرچقد اعصبانی بودم سر اون خالی کردم مامانمم خیلی زیاد ناراحتش کرد گفت تو نحسی ایشالا بمیری و..

اینم زد زیر گریه رفت تو اتاقش الان خیلی از دستم اعصبانیه منم دارم دق میکنم کاش میکردم و اذیتش نمی‌کردم😭😭

لطفاً بگید چیکار کنم دوباره آشتی کنیم حتی نگاهمم نمیکنه😭😭همین الان خودمو بکشم بهتره خیلی دوستش دارم چرا اذیتش کردم

کاربری دست دو نفره🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه باید بگم حرفی که از دهان بیرون می یاد مثل تیری هست که از کمان رها شده نمیشه برش گردوند

چطور حالشو بهتر کنم خودم می‌دونم کارم خیلی خیلی اشتباه بوده از وقتی دعوامون شد انقد گریه کردم که الان تموم بدنم درد می‌کنه 

کاربری دست دو نفره🩷

چطور حالشو بهتر کنم خودم می‌دونم کارم خیلی خیلی اشتباه بوده از وقتی دعوامون شد انقد گریه کردم که الا ...

یه خوراکی که دوست داره براش بخر یا خودت درست کن بعد ازش عذر خواهی کن

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
چطور حالشو بهتر کنم خودم می‌دونم کارم خیلی خیلی اشتباه بوده از وقتی دعوامون شد انقد گریه کردم که الا ...

به کم زمان بده بگذره بعد صادقانه باهاش حرف بزن هیچ سیاستی نمی خواد بگو پشیمونم و از روی ناراحتی بوده 

به کم بگذره کامل حل نمیشه اما میشه جمعش کرد مونده به اخلاق طرفت