2777
2789

اگه اون خانوم تجربه بارداری داشته باشه معمولا حرفتون درسته 

ولی درباره خانومایی که مادر نشدن اتفاقا خانوما کم سن از آقایون دیده میشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن شوهر اگه باشن چون زنشو اذیت کرده.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه اون خانوم تجربه بارداری داشته باشه معمولا حرفتون درسته ولی درباره خانومایی که مادر نشدن اتفاقا خ ...

عه خب پس دلیل اصلیش همون زایمانه.خب یعنی بخاطر هورموناست یا اون دردی ک مادر میکشه؟

چون آقایون میزان عضلات بیشتری دارند نسبت به خانوما

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
عه خب پس دلیل اصلیش همون زایمانه.خب یعنی بخاطر هورموناست یا اون دردی ک مادر میکشه؟

توی بارداری یه خانوم میانگین ۱۵_۲۰ کیلو چاق و لاغر میشه 

۹ ماه بارداری عملا ۹ ماه بیماری هست کل سیستم بدن عملکردش تغییر میکنه 

توی اون ۹ ماه بچه از بدن مادر تغذیه میکنه هر چی کم داشته و از طریق تغذیه مادر بهش نرسه از بدن خود مادر برمیداره مثل کلسیم و ... 

بعد تولد تا یه سال خواب بچه درست نیست و مادر حتی یه استراحت درست نداره علاوه بر این شیردهی باز کلی باعث افت بدن مادر میشه 

بچه دار شدن دقیقه مثل سپری کردن یه بیماری جدی هست

کسی که سرطان گرفته بهبود هم پیدا کنه باز هم بدنش افت میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

نمیشه به صورت کلی گفت..

ولی ورزش و تناسب اندام ..مراقبت پوستی و  شاد زندگی کردن خیلی رو سن خانما تاثیر داره

به بخشی هم ژنتیکه..

ولی در کل  متاسفانه خانما تو ایران بعد ازدواج نسبت به وزنشون بی‌توجه میشن که از اون اندام دخترونه فاصله می‌گیرن و همین خیلی تاثیر داره