2777
2789
عنوان

واقعا چرا آدمهای بد جواب نمیگیرن

140 بازدید | 13 پست

چرا ترس از خدا ندارن !؟ 

امروز دوباره از صبح اذیتم کردن جوری که کل بدنم میلرزید .

تو این اوضاع اقتصادی چطور یه نفر میتونه دنبال نون بری باشه 

نمیدونم فقط میدونم گاهی کم میارم مثل امروز ....حتی دعا و نفرینم رو بعضیا جواب نمیده ...کاش نیروی قوی تری از انسان داشتم 😅

من واسه هر قدمم تو زندگی اول حواسم هست که یوقت خدا ازم ناراحت نشه ...در حق هیچ بنده ای بدی نکردم ،همه دوستام بهم میگن مهربونی و کار راه انداز ولی خودم کارام به بن بست میخوره ؟ 

دلیلش چی میتونه باشه ؟

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارها دیدم جواب گرفتن 

بارها شده یه ظلمی کردن خیلی سال پیش و من فراموش کردم ولی همونجا دلم شکسته 

چندین سال بعد خدا یه جوری شیک و مجلسی انتقام گرفته که نگم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
کارماهمیشه وجودداره

من تا چند وقت پیش اعتقاد داشتم ولی عزیز ،چندساله که یه آقایی منو اذیت میکنه و نمیذاره کارام پیش بره ،چون پارتی هم داره همیشه مدیره ...زورم بهش نمیرسه و فقط به لحاظ روحی اذیتم میکنه ،صبح باهام تماس گرفتن مغزم هنوز خواب بود ،اینقدر پشت تلفن داد کشیده که نگو 

من بارها دیدم جواب گرفتن بارها شده یه ظلمی کردن خیلی سال پیش و من فراموش کردم ولی همونجا دلم شکسته چ ...

اخه جوونی منو داره میگذره ،عمر منو داره هدر میده چون پارتی ندارم 

اخه جوونی منو داره میگذره ،عمر منو داره هدر میده چون پارتی ندارم

من نمیدونم موضوع تون چیه 

ولی شاید از یه آدم دیگه کمک بگیرین بتونین مقابلش وایسین

من نمیدونم موضوع تون چیه ولی شاید از یه آدم دیگه کمک بگیرین بتونین مقابلش وایسین

ممنون گلم دوست دارم تعریف کنم ولی میترسم چون فضا عمومی هست برام داستان بشه ،از دعای خیرت سپاسگزارم

ممنون گلم دوست دارم تعریف کنم ولی میترسم چون فضا عمومی هست برام داستان بشه ،از دعای خیرت سپاسگزارم

آره اینجا محیط امنی نیست کار درستی میکنین

انشاالله هر چی خیره واستون پیش بیاد❤️

میشه لطفا تاپیک فامیلامون میگن خیلی زشتی گزارش بزنین

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس